Video | Κιάσσος: “Να ξαναδούμε τον ΟΦΗ όπως τις παλιές του δόξες”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην κάμερα του Gentikoule.gr μίλησε ο Κώστας Κιάσσος το βράδυ του Σαββάτου, στην 1η γιορτή Κρητικού Ποδοσφαίρου, αναφερόμενος στην νέα εποχή του ΟΦΗ αλλά και για την εκδήλωση.

Η θέση του για την πρώτη γιορτή Κρητικού ποδοσφαίρου και την τιμή που του έκαναν από την ΕΠΣΧ να τιμηθεί:

“Είναι πολύ σημαντική ημέρα σήμερα, καθώς ενώνονται τέσσερις διαφορετικοί νομοί, βρίσκονται σημαντικά πρόσωπα από όλη την Κρήτη. Εύχομαι να γίνει θεσμός τα επόμενα χρόνια, υπάρχουν πολλά σημαντικά πρόσωπα σήμερα εδώ πέρα  και σημαντικοί άνθρωποι του αθλητισμού που έκαναν το Ελληνικό ποδόσφαιρο και Αθλητισμό πολύ ψηλά. Εύχομαι αυτό να συνεχιστεί τα υπόλοιπα χρόνια γιατί πραγματικά το Κρητικό ποδόσφαιρο έχει μεγάλη δύναμη και μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις του βλέπουν περισσότεροι άνθρωποι. Και εγώ προσωπικά ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ΕΠΣ Χανίων για την τιμή που μου έκαναν να με τιμήσουν και είναι για εμένα μεγάλη τιμή να βρίσκομαι εδώ ανάμεσα σε τόσες μεγάλες προσωπικότητες”.

Το σχόλιο του για τον ΟΦΗ και τη νέα διοίκηση: “Νομίζω ο ΟΦΗ καθημερινά εμφανίζεται πολύ βελτιωμένος και αγωνιστικά και διοικητικά. Μην ξεχνάμε ότι και οι προηγούμενη διοίκηση που υπήρχε στην ομάδα έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια και έκανε σημαντική δουλειά για να βρίσκεται η ομάδα εκεί που βρίσκεται σήμερα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Παρέδωσε την σκυτάλη σε ανθρώπους που είναι πολύ σοβαροί και έχουν όρεξη για ποδόσφαιρο και νομίζω σε συνδυασμό ότι η ομάδα εμφανίζεται καλύτερη αγωνιστικά καθημερινά και αυτό θα βοηθήσει γιατί είναι συνδυασμός πραγμάτων η ομάδα να εμφανιστεί στο μέλλον πολύ καλύτερα και να βλέπουμε την ομάδα εκεί που αξίζει και ο κόσμος που την αγαπάει και την μεγαλύτερη ομάδα της Κρήτης να την βλέπουν όπως τις παλιές δόξες που έχουμε συνηθίσει όλοι μας”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook