Στην τελική ευθεία τα μεταγραφικά του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιάννης Σαμαράς θα βρίσκεται στο Ηράκλειο την Παρασκευή και τα μεταγραφικά ζητήματα του ΟΦΗ αναμένεται να μπουν στην φάση ολοκλήρωσης τους.

Με την άφιξη του Διευθυντή Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ, μπαίνουν στην τελική ευθεία όλα τα μεταγραφικά ζητήματα του ΟΦΗ. Η άφιξη του Κώστα Γιαννούλη αναβλήθηκε για την Παρασκευή, καλώς εχόντων των πραγμάτων, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα καθώς όπως προκύπτει από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και απομένει πλέον το τυπικό μέρος της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του.

Με τον Μπράουν να έχει ανακοινωθεί και τον Γιαννούλη να είναι ο επόμενος, σειρά θα πάρουν οι υποθέσεις του επιθετικού και των παικτών που θα έρθουν για να στελεχώσουν την μεσοεπιθετική γραμμή του ΟΦΗ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στον ΟΦΗ έχουν προχωρήσει αρκετά όλες οι υποθέσεις της ομάδας και με την άφιξη του Γιάννη Σαμαρά μπαίνουν πλέον στην φάση της ολοκλήρωσης τους.

Παράλληλα, αξίζει να αναφέρουμε πως οι υποθέσεις των παικτών που ενδιαφέρουν τον ΟΦΗ προέρχονται από το εξωτερικό και κάποιες εξ’ αυτών θεωρούνται ήδη τελειωμένες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook