Παπουλής: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στην Τούμπα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Φώτης Παπουλής μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν ώστε η ομάδα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα ενώ έπλεξε το εγκώμιο του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στον Sport 103

Για την πορεία του ΟΦΗ: «Κάναμε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο. Με την Ξάνθη ήμασταν κακοί και θέλoυμε να το ξεχάσουμε, Με τον Εργοτέλη το θέλαμε πολύ, κάναμε χαρούμενους τους εαυτούς μας, γιατί είναι μεγάλο πράγμα να κερδίζεις τους συμπολίτες σου».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες του πρωταθλήματος, αν όχι την καλύτερη. Τα τελευταία 4-5 χρόνια έχει χτίσει μία ομάδα με κορμό που την έχει οδηγήσει ψηλά. Ξέρουμε όμως τι πρέπει να κάνουμε μέσα στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ έχει ομοιογένεια, δεν έχει αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια και αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Φέτος έχει και έναν πολύ καλό προπονητή που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι αν έχει μία σταθερή πορεία μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα. Είναι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ το φετινό πρωτάθλημα, αν έχει σταθερή πορεία ο ΠΑΟΚ, μπορεί να σταθεί σίγουρα».

Για την παρουσία του Μπόλονι: «Δείχνει ότι έχει μία ταυτότητα, παρόμοια με τον Σάντος. Βλέπεις και πάλι μία οργανωμένη ομάδα. Βλέπουμε πολύ καλή δουλειά, αλλά είναι νωρίς να γίνει κάποια σύγκριση».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον από τον ΠΑΟΚ: «Έχει παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Εχει έναν πολύ καλό Πάμπλο Γκαρσία που είναι πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα, έχει τον Βιεϊρίνια που μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες, έχει τον Αθανασιάδη που είναι πολύ ανεβασμένος φέτος».

Για τον Βιεϊρίνια: «Ο Βιεϊρίνια φέτος είναι ο καλύτερος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εχει φοβερή ποιότητα και μπορεί να σταθεί στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θα είναι ευτύχημα να γίνει Έλληνας. Είναι ευχαρίστηση για όλους να βλέπεις τέτοιους ποδοσφαιριστές στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook