“Σαν να έχει ένα μαγικό ραβδάκι από εκεί ψηλά που μας καθοδηγεί”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Συγκινημένος ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε σήμερα το πρωί μετά το τέλος του μνημοσύνου στην μνήμη του Ευγένιου Γκέραρντ ενώ αναφέρθηκε και στο τι θέλει από το 2019 με τον ΟΦΗ.

Για τον έναν χρόνο δίχως τον Ευγένιο Γκέραρντ, ο τεχνικός του ΟΦΗ υπογράμμισε πως “είναι μια μεγάλη απώλεια για την οικογένεια του ΟΦΗ. Έχει δώσει το στίγμα του στην ομάδα μας και ήταν ένας πολύ δύσκολος χρόνος. Το σημαντικό είναι ότι δεν τον ξεχνάμε, είναι γύρω μας και όλα τα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα μας. Σαν να έχει ένα μαγικό ραβδάκι από εκεί ψηλά που μας καθοδηγεί”.

Όσον αφορά το τι θέλει από το νέο χρόνο για τον ΟΦΗ πρόσθεσε ότι “να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο, να πάρουμε βαθμούς, να μην κινδυνεύσουμε και κυρίως να ευχαριστιόμαστε περισσότερο αυτό που κάνουμε ώστε να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας”.

Σχετικά με την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ είπε πως “σίγουρα, θα βοηθηθεί η ομάδα μας, εδώ και καιρό έχουμε μιλήσει με τον κύριο Σαμαρά και έχουμε καθορίσει την πορεία μας, έχοντας και εμπιστοσύνη στους παίκτες που είναι ήδη στην ομάδα μας” και για τα πρώτα παιχνίδια του 2019 πρόσθεσε λέγοντας ότι “δεν θα πω αν είναι αρνητικό ή θετικό. Εμείς κοιτάζουμε την ομάδα μας, είναι θετικό ότι μένουμε στην πόλη για έναν μήνα και κοιτάζουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι που έρχεται”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook