Πέρσσον: “Σοκαρίστηκα από το πόσα πολλά ήξερε για μένα ο ΟΦΗ “!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, ο Έρικ Πέρσσον μίλησε σε ιστοσελίδα της χώρας του για την έλευση του στην Κρήτη αποδεικνύοντας και το γεγονός ότι ο ΟΦΗ τον παρακολουθούσε για πάρα πολύ καιρό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έρικ Πέρσσον στην ιστοσελίδα skanesport.se

Πως είναι το συναίσθημα;
“Είναι πολύ όμορφο και ήρθα σε ένα ενδιαφέρον club. Η παρουσία μου στο ελληνικό πρωτάθλημα θα έχει πολύ ενδιαφέρον για να δοκιμάσω τα φτερά μου”.

Τι σε προσέλκυσε στον σύλλογο;
“Δεν μπορείς να αγνοήσεις κάποια πράγματα που παίζουν ρόλο γύρω από το ποδόσφαιρο. Η ζέστη, η χώρα και το γεγονός ότι θα πάρεις γεύση από την ζωή επαγγελματία. Είναι μια ευκαιρία που απλά έπρεπε να πάρω. Το club βρίσκεται σε μια κατάσταση που έχει ανάγκη να βάζει γκολ. Πιστεύω πως υπάρχει χώρος για εμένα”.

Πότε έγινε η επαφή με τον ΟΦΗ και αν υπήρχαν άλλες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν;
“Υπήρξαν ομάδες από την Σουηδία που έδειξαν ενδιαφέρον αλλά δεν έγινε ποτέ αισθητό. Όμως ένιωσα μια έκπληξη όταν έφτασε η πρόταση του ΟΦΗ. Σοκαρίστηκα από το πόσα πολλά ήξεραν για εμένα όμως τον τελευταίο μήνα το ενδιαφέρον γινόταν πιο έντονο και τελικά ήρθε φυσιολογικά. Νιώθω πολύ ωραία”.

Πως θα είναι οι επόμενες σου εβδομάδες στην Ελλάδα;
“Η πρώτη προπόνηση είναι αύριο (σημ. σήμερα) όπου θα πάρω τις πρώτες πληροφορίες. Υπάρχουν τα πάντα εδώ και μπορώ να βρω ότι θέλω. Το επόμενο παιχνίδι είναι σε δύο εβδομάδες για το κύπελλο. Όσο για το αν θα παίξω, δεν το γνωρίζω ακόμα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook