Επί ποδός για το ματς της Τρίτης

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Το πρώτο ματς του 2019 με τον Εργοτέλη πλησιάζει για τον ΟΦΗ και στόχος είναι να βάλει τις βάσεις της πρόκρισης στους “8” από τον αγώνα της Τρίτης (19.30) στο Παγκρήτιο.

Με νέο… λουκ αναμένεται να αγωνιστεί ο ΟΦΗ στο ματς της Τρίτης (19.30) με τον Εργοτέλη στο Παγκρήιο για την φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η προετοιμασία των “ασπρόμαυρων” θα ολοκληρωθεί σήμερα και στο μυαλό του Νίκου Παπαδόπουλου είναι να χρησιμοποιήσει και τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Μπράουν, Γιαννούλη και Πέρσον. 

Άπαντες βρίσκονται επί ποδός. ενώ όσον αφορά στα εισιτήρια από σήμερα, 7 Ιανουαρίου, από τις 13:00 έως τις 19:00 θα υπάρχει ανοιχτό εκδοτήριο έξω από την θύρα 13 όπου και θα διατίθενται εισιτήρια για τις θύρες 11,12 για τον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ.

Παράλληλα την Τρίτη 8 Ιανουαρίου το εκδοτήριο στη θύρα 13 θα είναι ανοιχτό από τις 12:00  έως την έναρξη του αγώνα, ενώ εκδοτήριο θα λειτουργήσει και έξω από την θύρα 20  από τις  17:00  έως την έναρξη του αγώνα.

 Όσον αφορά τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών δικαιούνται δωρεάν είσοδο, εφόσον συνοδεύονται. Να υπενθυμίσουμε ότι στο παιχνίδι θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ.