Διάλογος “Παπ” – οπαδών έξω από το γήπεδο, όλο το ρεπορτάζ από το Gentikoule

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Κόσμος περίμενε τον τεχνικό του ΟΦΗ έξω από το γήπεδο με το Νίκο Παπαδόπουλο να σταματάει και να ανοίγει διάλογο. Διαβάστε στο ρεπορτάζ του Gentikoule όλους τους διαλόγους Παπαδόπουλου – οπαδών.

Το κλίμα ήταν αρκετά βαρύ για τον τεχνικό του ΟΦΗ με τις έντονες αποδοκιμασίες που άκουσε μετά το τέλος του αγώνα και όπως ήταν φυσιολογικό, υπήρξε και συνέχεια έξω από το γήπεδο – την στιγμή που αποχωρούσε. Κόσμος τον περίμενε και υπήρξε πολιτισμένος διάλογος ανάμεσα στον Παπαδόπουλο και τους οπαδούς του ΟΦΗ.

Την στιγμή που έβγαινε από το γήπεδο, ένας οπαδός του ΟΦΗ του ζήτησε να αποχωρήσει. “Σήκω φύγε” ακούστηκε να λέγεται και εκείνη την στιγμή ο Νίκος Παπαδόπουλος σταμάτησε και έγινε ιδιαίτερα αποκαλυπτικός: “Αν είμαι εγώ το πρόβλημα της ομάδας, τότε θα φύγω. Το είχα πει και στην διοίκηση μετά το παιχνίδι με τον Άρη”.

Στην συνέχεια, οπαδοί τον ρώτησαν αν υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια με τον Παπαδόπουλο να απαντάει: “Στην αρχή είχαμε πρόβλημα στα αποδυτήρια όμως τώρα έχει φτιάξει και θα βελτιώνεται ακόμα περισσότερο το κλίμα μεταξύ μας. Η ευθύνη για τα αποτελέσματα είναι συνολική, δεν φταίνε οι παίκτες”.

Η κουβέντα πήγε στην στελέχωση του ρόστερ του ΟΦΗ το προηγούμενο καλοκαίρι: “Το καλοκαίρι τρώγαμε πόρτες από παντού γιατί δεν είχαμε μια και τώρα η κατάσταση φτιάχνεται, μέρα με την μέρα προσπαθούμε να το φτιάξουμε”.

Στο τέλος, πριν αποχωρήσει και όταν οπαδός του ΟΦΗ είπε ξανά να παραιτηθεί, ο Παπαδόπουλος απάντησε “όσο αγαπάς εσύ την ομάδα, την αγαπώ και εγώ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook