Βεζυρίδης: «Ο Θεός με αντάμειψε παίζοντας στον ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη, ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης μίλησε στον “Sport 103” όπου αναφέρθηκε στο χθεσινό φιλικό με τον ΠΑΟΚ αλλά και για τον ΟΦΗ λέγοντας μια καταπληκτική ατάκα!

Ο “φύλακας – άγγελος” της εστίας του ΟΦΗ τα δύο τελευταία χρόνια μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και αναφερόμενος στον στόχο που είχε να παίξει στον ΠΑΟΚ αλλά που δεν τα κατάφερε απάντησε λέγοντας ότι “σαν πιτσιρικάς είχα ένα όνειρο να παίξω στον ΠΑΟΚ, δεν τα κατάφερα, αλλά η ζωή με αντάμειψε εδώ στον ΟΦΗ” είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας ότι “ηλικιακά δε με “παίρνει” πλέον να έχω ελπίδες να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ. Άλλο το να είμαι οπαδός της ομάδας και άλλο αυτό. Όπως χιλιάδες άλλοι, είμαι κι εγώ ΠΑΟΚτσής. Μικρός πήγαινα από τη Δράμα στην Τούμπα, για τα ματς με τον Ολυμπιακό και όχι μόνο. Για μένα όλη η Τούμπα είναι η Θύρα 4″.

Παράλληλα ο Πολυχρονης Βεζυρίδης μίλησε ακόμα…

Για το φιλικό ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: “Ήταν μία απόδειξη φιλίας ανάμεσα στις δύο ομάδες, κάτι που εμένα με συγκινεί διπλά, γιατί είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ. Με έκανε περήφανο για την ομάδα που υποστηρίζω, όπως και τους φίλους του “Δικεφάλου” από την Κρήτη που ήρθαν στο γήπεδο”.

Για τους ΠΑΟΚτσήδες της Κρήτης: “Στο Ρέθυμνο και τα Χανιά υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες, αλλά όχι τόσοι όσο στο Ηράκλειο, όπου ο σύνδεσμος είναι πολύ δυναμικός και ξέρω πολλά παιδιά από αυτά. Δεν είναι μόνο Βορειοελλαδίτες που ζουν εδώ, αλλά και Κρητικοί και Ηρακλειώτες, που αγαπάνε τον ΠΑΟΚ και ξεκινούν 2-3 μέρες πριν, με πλοία και αεροπλάνα, για να βρεθούν στην Τούμπα”.

Για το τατουάζ που έχει κάνει: “Στο αριστερό μπράτσο έχω τατουάζ τον Δικέφαλο και τον ήλιο της Βεργίνας”.

Για την όχι ικανοποιητική προσέλευση κόσμου στο φιλικό: “Ίσως και οι τιμές να ήταν ακριβές για κάποιους. Εμείς ως ποδοσφαιριστές, όμως, δεν μπορούμε να βγούμε και να παρακαλέσουμε τον κόσμο να δώσει τα χρήματά του, σε αυτήν την περίοδο. Εδώ δε συγκινούνται οι μεγάλοι επιχειρηματίες του νησιού, που με μία μικρή βοήθεια θα είχαν δώσει λύση όχι μόνο στο θέμα της αδειοδότησης, αλλά και γενικότερα στο πρόβλημα του ΟΦΗ”.

Για τους νεαρούς του ΠΑΟΚ: “Ο Γιακουμής μου είχε κάνει εντύπωση από τότε που αγωνιζόταν στον Αγροτικό Αστέρα. Πιστεύω ότι έχει πολύ ταλέντο και μέλλον. Χρειάζεται στήριξη και υπομονή. Μεγάλη εντύπωση στο φιλικό μου έκανε ο Γεωργίου. Δεν το ήξερα φατσικά το παιδί. Μου έκαναν μεγάλη εντύπωση κάποιες ενέργειές του και γι’ αυτό ρώτησα να μάθω γι’ αυτόν. Ο Αθανασιάδης έβαλε τρία γκολ, έδειξε πάλι το ταλέντο του. Αυτά τα παιδιά έχουν μέλλον και μπορούν να σταθούν δίπλα σε ποδοσφαιριστές όπως ο Πάμπλο Γκαρσία. Γι’ αυτό πρέπει κάποια στιγμή να κοιτάμε και στις υποδομές”.

Για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: “Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει τα τελευταία 2-3 χρόνια, ότι οπουδήποτε πάει, είτε στο “Καραϊσκάκης”, είτε στο ΟΑΚΑ, χτυπάει στα ίσια το παιχνίδι. Το μειονέκτημα των τριών βαθμών δε με φοβίζει. Μέσα στη σεζόν υπήρξαν προβλήματα τραυματισμών που κόστισαν και στοίχισαν βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να το προσπαθήσει. Και πέρσι που βγήκαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ τα πράγματα ήταν δύσκολα. Ίσως πρέπει να είμαστε λίγο προσγειωμένοι, να μην πηγαίνουμε για τα πολλά και χάνουμε και τα λίγα, να κάνουμε μικρά και σταθερά βήματα”.

Για τον Βερόν:Ο Ματίας παρεξηγήθηκε λίγο στην αρχή. Είναι ένας παίκτης που πρέπει πάντα να ξεκινάει βασικός, αποτελεί πολυτέλεια για αυτήν την κατηγορία. Στη συνέχεια, με την έλευση του κυρίου Αναστόπουλου, η κατάσταση άλλαξε και πλέον σε αυτόν στηρίζεται η ομάδα για να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook