Στην τελική ευθεία για τα υπόλοιπα “χτυπήματα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εξτρέμ και κεντρικός χαφ θα είναι οι επόμενες κινήσεις όπου δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις ακόμα και μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Στον ΟΦΗ έχουν καταλήξει εδώ και ημέρες στους παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και όπως είχαμε γράψει, απομένουν οι ανακοινώσεις για την ολοκλήρωση τους. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο εξτρέμ και ένας κεντρικός μέσος αναμένεται να κλείσουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε ανακοινώσεις μέχρι και την Παρασκευή.

Προς το παρόν δεν έχει διαρρεύσει τίποτα απολύτως αναφορικά με το προφίλ των παικτών που βρίσκονται μια ανάσα από τον ΟΦΗ και τις υποθέσεις τις χειρίζεται ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Γιάννης Σαμαράς.

Παρ’ όλα αυτά, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για εξαιρετικές επιλογές που θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο της μεσοεπιθετικής γραμμής του ΟΦΗ με δύο ποδοσφαιριστές που παίζουν στα άκρα της επίθεσης καθώς ένας ακόμα κεντρικός μέσος. Στον ΟΦΗ μετά την απόκτηση του Ναμπί, στόχος είναι να έρθει ένας ακόμα κεντρικός μέσος, ένας χαφ box to box που να είναι σε θέση να κουβαλάει την μπάλα αλλά και να βοηθάει τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook