Σπουδαία κίνηση από τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Κρήτης θα συγκεντρώσουν τρόφιμα πρώτης ανάγκης πριν το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά 

Ο ΟΦΗ, ο κόσμος του και η Αρχιεπισκοπή Κρήτης με τη “Διακονία Αγάπης” γίνονται ένα και ανοίγουν την αγκαλιά τους προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Την Κυριακή 20/1, πριν τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό, το γήπεδό μας θα γεμίσει με χαμόγελα και χαρούμενα πρόσωπα γιατί όλοι μαζί έχουμε την ικανότητα να δείξουμε την πραγματική μας δύναμη, κάνοντας μια μεγάλη πράξη αγάπης.

Από τις 12:00 το μεσημέρι ως και την έναρξη του ματς (15:00), ερχόμενοι στο “Θ. Βαρδινογιάννης” για να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι, κρατάμε μια τσάντα με λάδι ή / και τρόφιμα πρώτης ανάγκης (ρύζι, μακαρόνια, γάλα μακράς διάρκειας)Ό, τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας από το υστέρημά του. Όχι χρήματα, αλλά τρόφιμα που θα δοθούν σε όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Περιμετρικά του γηπέδου μας θα υπάρχουν τρία σημεία με εθελοντές της Αρχιεπισκοπής Κρήτης και της “Διακονίας αγάπης” προκειμένου να συλλέγουν τις σακούλες με τα τρόφιμα που θα φέρνετε.

Δε χρειάζεται να είναι εορταστική περίοδος για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας. Μαζί με τον ΟΦΗ, ελάτε να τους κάνουμε να αισθανθούν καλύτερα και να περάσουν ευχάριστες στιγμές.