Δεν προέκυψε αποτέλεσμα από την συνάντηση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έπειτα από δύο ώρες συνάντησης μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών και η κατάσταση πλέον ακροβατεί σε επικίνδυνο σημείο για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ ΟΦΗ. Νέο ραντεβού στις 9.00 το πρωί.

H συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δικηγόρου των αδερφών Βατσινά, Μιχάλη Πρεβελιανάκη και ξεκίνησε στις 8.00 το απόγευμα. Η πλευρά ζήτησε εγγυήσεις για την καταβολή των χρημάτων καθώς και την άμεση καταβολή του ποσού που αφορά τις ληξιπρόθεσμες οφειλές (300.000 ευρώ). Παράλληλα, διαφάνηκε από τους αδερφούς Βατσινά η καλή πρόθεση να δοθεί ένα τέλος σε αυτήν την υπόθεση και ζήτησε από τους ανθρώπους του ΟΦΗ να καταθέσουν μια συγκεκριμένη πρόταση τόσο σε ότι έχει να κάνει με την καταβολή των 300 χιλ. ευρώ όσο και με τις εγγυήσεις που ζητάει για την αποπληρωμή των 780.000 ευρώ.

Το σίγουρο είναι ότι θα δοθεί νέο ραντεβού μέσα στην Παρασκευή ώστε να βρεθεί λύση…

Δείτε το χρονικό του μπαράζ διαβουλεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών…

20:00 / Αφού ολοκληρώθηκε η συνάντηση των ανθρώπων του ΟΦΗ με τον Φανούρη Βατσινά, σειρά έχει πάρει αυτή μεταξύ των νομικών των δύο πλευρών με τους πρώην μεγαλομετόχους της ΠΑΕ να ζητούν εγγυήσεις ότι θα πάρουν το ποσό των 780.000 ευρώ. Μετά τις 20.00 ξεκινάει νέο ραντεβού μεταξύ των δικηγόρων.

18:10 / Το μπαράζ διαβουλεύσεων για το οποίο σας μίλησε νωρίτερα το Gentikoule μεταξύ των ανθρώπων του ΟΦΗ και της πλευράς Βατσινά πέρασε στην φάση των συζητήσεων μεταξύ των δικηγόρων τους.

16:36 / Σε εξέλιξη είναι από το πρωί πολύωρες συζητήσεις μεταξύ ανθρώπων του ΟΦΗ και του Φανούρη Βατσινά προκειμένου να βρεθεί η λύση στο θέμα που ταλαιπωρεί τον σύλλογο εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Οι επαφές των δύο πλευρών αποτελούν μια φυσιολογική συνέχεια της χθεσινής εξέλιξης που είχε η υπόθεση με τους πρώην μεγαλομετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ να καταθέτουν αίτημα κατάσχεσης για τα χρήματα που προέρχονται από τον ΟΠΑΠ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα από την Σούπερ Λιγκ!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook