Δημόσια συγνώμη από τον Παπαδόπουλο για το επεισόδιο με Κουτσοσπύρο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του ΟΦΗ ζήτησε συγνώμη για την συμπεριφορά του για το επεισόδιο που είχε στο ημίχρονο με τον γενικό αρχηγό του Παναιτωλικού.

Στις δηλώσεις που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα (που δυστυχώς πέρασε σε δεύτερη μοίρα), ο Νίκος Παπαδόπουλος ζήτησε δημόσια συγνώμη για το επεισόδιο που έγινε με τον Χρήστο Κουτσοσπύρο: “Θέλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη από τον αντίπαλο και την ομάδα μου για ένα περιστατικό που συνέβη. Δεν είναι κάτι που χαρακτηρίζει εμένα και την ομάδα μου και ας προκλήθηκα από άνθρωπο του Παναιτωλικού. Είναι σημαντική η νίκη όμως δεν υπάρχουν “αν”. Έχουμε δύσκολη συνέχεια και θα πρέπει να έχουμε το ίδιο καλές εμφανίσεις στην συνέχεια”.

Όσον αφορά το παιχνίδι και τη νίκη επί του Παναιτωλικού δήλωσε

Είχαμε ξεκάθαρο πλάνο από πίσω μας, την χαρακτηρίζει το καλό passing game και καθοριστικές στιγμές, πέραν της δικής μας εμφάνισης, ήταν η φάση του πέναλτι όπως και η αποβολή όπου αμέσως μετά ήρθε το δεύτερο γκολ. Για εμάς τελείωσε το παιχνίδι, έγινε ένα καλό ματς με καλό σκορ και με καλό ποδόσφαιρο όπως θέλουμε να παίζουμε ως ομάδα. Διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι, ακόμα και στο 1-0 που μερικές φορές το άγχος που υπάρχει λόγω των τριών βαθμών, αναγκάζει τους παίκτες να γυρίσουν πίσω όμως το διαχεριστήκαμε άριστα. Τελείωσε το παιχνίδι, έχουμε ματς την Πέμπτη και σίγουρα μας δίνει ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση για την συνέχεια σε μια δύσκολη χρονιά όπως γνωρίζαμε από την αρχή. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου.

Πιστεύω ότι και στο προηγούμενο παιχνίδι δεν ήμασταν κακοί. Σήμερα δεν είχαμε κενά διαστήματα στην απόδοση μας, πιέσαμε τους παίκτες να μην γυρίσουν πίσω γιατί αυτό το έχουμε κάνει ασυναίσθητα και το έχουμε πληρώσει. Για εμένα έχει να κάνει με την συγκέντρωση των παικτών και την αφοσίωση τους. Αυτό πήγε πολύ καλά σήμερα. Κάποια στιγμή πρέπει να πατήσουμε σε μια νίκη.

Είναι ένας παίκτης που τον είδατε και εσείς, δίνει ποιότητα, καλά χτυπήματα και όσο βρει καλύτερο ρυθμό και τρεξίματα θα μας βοηθήσει περισσότερο.

Πλέον είναι θέμα της διοίκησης, έχουμε συζητήσει για το τι πρέπει να γίνει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook