Φοιρός: «Προσοχή σε Σαλπιγγίδη-Βιεϊρίνια»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την προσοχή του ΟΦΗ στους Σαλπιγγίδη, Βιεϊρίνια επέστησε ο Γιώργος Φοιρός εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ. «Χρειάζεται προσοχή στα δύο άκρα του ΠΑΟΚ» είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Φοιρός στον Athletic Radio 104,2

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί ο ΟΦΗ έχει να αντιμετωπίσει στην Τούμπα μια δύσκολη κατάσταση και μια ομάδα που ξέρει να παίρνει τους βαθμούς αλλά και με κόσμο που τον βοηθάει παθιασμένα. Ο ΟΦΗ θα πρέπει να εξαντλήσει όλα αποθέματα δύναμης που διαθέτει αλλά και την τύχη».

Για τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ μου άρεσε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη γιατί ήταν παθιασμένος, το διεκδίκησε και το πήρε με τον τσαμπουκά του. Η ομάδα είχε να αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα, δεν γνώριζε σε ποια κατηγορία είχε να παίξει και γνωρίζω το άγχος που είχαν οι διοικούντες και οι ποδοσφαιριστές. Τα προβλήματα του ήταν μεγάλα, παλεύει με αυτά και έχω την εντύπωση ότι επειδή έχει έναν καλό προπονητή που παλεύει πάντα, μπορεί να κερδίσει την παραμονή».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει συγκεκριμένους καλούς παίκτες όπως ο Βιεϊρίνια που ο ΟΦΗ θα πρέπει να τους περιορίσει ώστε να μην έχει προβλήματα. Ο συγκεκριμένος παίκτης παίζει με φοβερή άνεση μέσα στην Τούμπα και σουτάρει από παντού και θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να συγκρατήσει αυτόν και τον Σαλπιγγίδη. Αν το κάνει αυτό, τότε θα έχει τύχη να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook