Ο Κουτσοσπύρος την φυλούσε του Παπαδόπουλου!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το επεισόδιο που σημειώθηκε στο “Γεντί Κουλέ” δεν ήταν το πρώτο αφού ο γενικός αρχηγός του Παναιτωλικού είχε επιτεθεί στον Παπαδόπουλο σε ένα παιχνίδι πριν από λίγα χρόνια.

Όσο περνούν οι μέρες, βγαίνουν ακόμα περισσότερα πράγματα στην επιφάνεια για το επεισόδιο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής και όπως αναδεικνύει το Gentikoule, υπήρχε παρελθόν μεταξύ των Παπαδόπουλου και Κουτσοσπύρου με θύτη τον τελευταίο. Συγκεκριμένα, στις 20 Μαΐου 2014 ο Ηρακλής του Νίκου Παπαδόπουλου είχε αντιμετωπίσει τον Αιγινιακό όπου αγωνιζόταν ο νυν γενικός αρχηγός του Παναιτωλικού.

Ο Κουτσοσπύρος ήταν πρωταγωνιστής σε εκείνο το παιχνίδι καθώς με έναν, ομολογουμένως αριστοφανικό θεατρινισμό, είχε προκαλέσει την αποβολή του Χουάντερσον. Όταν ολοκληρώθηκε το παιχνίδι, απειλήθηκε σύρραξη και σε εκείνο το παιχνίδι ο Κουτσοσπύρος είχε επιτεθεί (ξανά) φραστικά στο Νίκο Παπαδόπουλο με αποτέλεσμα να επακολουθήσει πανδαιμόνιο μετά το τέλος του αγώνα.

Όπως αποδεικνύεται 4,5 χρόνια μετά, ο Κουτσοσπύρος δεν είχε ξεχάσει εκείνο το επεισόδιο με αποτέλεσμα να βρεθεί ξανά πρωταγωνιστής και να ξεκινήσει το περιστατικό που σημειώθηκε στα αποδυτήρια του “Γεντί Κουλέ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook