Pic | Με πολλές απουσίες ο ΟΦΗ κόντρα στον Εργοτέλη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πέραν του Αντίλ Ναμπί που αναμενόμενα έμεινε εκτός, ο Νίκος Καραμπετάκης δεν υπολογίζει τους Μπράουν, Γιαννούλη, Ντίνα που επίσης έμειναν εκτός.

Με μοναδικό στόχο την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι του “Γεντί Κουλέ” – στον επαναληπτικό του 1-1 του Παγκρητίου Σταδίου. Όπως αναμενόταν, ο Αντίλ Ναμπί έμεινε εκτός αποστολής με σκοπό να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ ενώ δεν υπολογίζονται ούτε οι Γιαννούλης, Μπράουν, Στρέζος προκειμένου να πάρουν ανάσες εν όψει ΠΑΟΚ καθώς και ο Θανάσης Ντίνας που αισθάνθηκε σήμερα κάποιες ενοχλήσεις και έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΟΦΗ

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, πριν τον β’ αγώνα κυπέλλου της ομάδας μας με τον Εργοτέλη για τη φάση των “16” του κυπέλλου.

Ο Αντίλ Ναμπί και ο Θανάσης Ντίνας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μανώλης Παπαστεριανός συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.

Στο τέλος της προπόνησης ο Νίκος Καραμπετάκης ανακοίνωσε την αποστολή της αυριανής (24/1) αναμέτρησης:

Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Παπάζογλου, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδης, Νάστος, Οικονόμου, Νέιρα, Κυριακίδης, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Καλαϊτζάκης, Βουό, Κουτσιανικούλης, Νοικοκυράκης, Σάσι, Πέρσον.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook