Αποκαλυπτικός ο πρόεδρος της Unido Curico: “Ο Βέρα πάει στον ΟΦΗ, είναι σαν είδωλο εκεί”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρόεδρος της Unido Curico Fredy Palma με δηλώσεις του στα Μέσα της Χιλής επικύρωσε την άφιξη του Χάιμε Βέρα στον πάγκο του ΟΦΗ.

Στην τελική ευθεία μπήκε το θέμα της ανακοίνωσης της συμφωνίας του ΟΦΗ με τον Χάιμε Βέρα καθώς πριν από λίγη ώρα, ο πρόεδρος της Unido Curico Fredy Palma ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους το οριστικό του θέματος. Μάλιστα, ο Palma επιβεβαίωσε ότι μαζί με τον Χάιμε Βέρα, έρχεται και ο Αλεσάντρο Ίσις ως συνεργάτης του.

“Δεν είμαι πολύ καλά και δεν θέλω να μιλήσω πολύ. Νιώθω έκπληξη, δεν είναι πολύ ευχάριστο αυτό που συμβαίνει αλλά δεν μπορώ να κρατήσω κάποιον με την βία. Ο Χάιμε παραιτήθηκε και πάει στον ΟΦΗ” ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου της ομάδας και συνέχισε ακόμα περισσότερο αποκαλυπτικός καθώς αναφέρει ότι υπήρχε συμφωνία ανάμεσα στον ίδιο και τον Βέρα ότι μπορούσε να φύγει για το εξωτερικό σε περίπτωση που είχε πρόταση. “Μου είπε ότι δέχτηκε την πρόταση και περίμενε για μια ευκαιρία. Είχαμε μια συμφωνία ότι θα του επέτρεπα να φύγει. Είμαι αναστατωμένος από την κατάσταση που δημιουργήθηκε όμως τον καταλαβαίνω και μου αρέσει να εξαντλούν οι άνθρωποι τις πιθανότητες που έχουν για διάκριση. Δεν είχαμε να πούμε κάτι παραπάνω”.

Στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας latercera.com γίνεται επίσης λόγος για το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη οικονομική διαφορά ανάμεσα στην πρόταση του ΟΦΗ και το συμβόλαιο που είχε ο Χάιμε Βέρα με την Unido Curico και ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του λέγοντας: “Ο Χάιμε Βέρα είναι ένα είδωλο στον ΟΦΗ και δεσμεύεται με φιλία με τον πρόεδρο του club (προφανώς εννοεί τον Γιάννη Σαμαρά). Είναι ένα είδωλο για τον ΟΦΗ όπως ο Παρέδες ή ο Βαλδίβια για την Κόλο Κόλο”!