Ρενάτα: “Το πανό των οπαδών του ΟΦΗ με βοήθησε ψυχολογικά”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πριν από 15 ημέρες στο Γεντί Κουλέ στο ματς του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο οι Κρητικοί σήκωσαν πανό για την φίλαθλο των «κυανέρυθρων», Ρενάτα Λαζάρου, η οποία δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Η οπαδός του Πανιωνίου μίλησε στην κάμερα της Nova για την περιπέτειά της, την κίνηση των φίλων του ΟΦΗ και τα όνειρά της: «Αρχικά το παλεύω γιατί είμαι “πάνθηρας”. Έχω την οικογένεια και τους φίλους μου δίπλα μου, που με βοηθάνε πάρα πολύ σε αυτή την κατάσταση. Είναι όλα θέμα ψυχολογίας».

Για το πανό του ΟΦΗ: «Δεν γνώριζα για το πανό που θα σήκωναν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ. Έχω πολλούς φίλους στο Ηράκλειο. Μου είχαν στείλει κάποιοι φίλοι του Πανιωνίου που ήταν στο γήπεδο για το πανό, με είχαν ενημερώσει, πριν το δείξει η τηλεόραση. Ήταν κάτι το οποίο δεν το περίμενα, είχε ένα πάρα πολύ θετικό μήνυμα για την ασθένεια αυτή. Με βοήθησε πολύ ψυχολογικά όλο αυτό».

Για τον Πανιώνιο: «Όσο με πληγώνει, τόσο με πωρώνει. Αν ήθελα πρωταθλήματα, κύπελλα και άλλα θα γινόμουν ομάδα του ΠΟΚ. Εγώ ομάδα του ΠΟΚ δεν είμαι».

Για τις φανέλες που πήρε από τις ομάδες του Πανιωνίου σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ: «Μου την έδωσε ο Κόρμπος και με τιμάει πάρα πολύ αυτό. Μου έδωσαν και τα παιδιά του μπάσκετ μία φανέλα. Αλλά δυστυχώς με πονάει που ηττηθήκαμε και στο δύο ματς…»

Για την κατάσταση της υγείας της: «Αν έχεις καλή ψυχολογία, αυτός είναι ο εχθρός του καρκίνου. Εγώ το περνάω σαν να περνάω γρίπη. Έτσι το έχω στο μυαλό μου. Έτσι σκοπεύω να τον νικήσω και θα τον νικήσω».

Για τα όνειρα της: «Να πάρουμε το Κύπελλο!».