“Με την έλευση των Βέρα, Ίσις έρχονται καλύτερες μέρες για τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Καραμπετάκης στάθηκε στα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά και στην ψυχολογία που θα δώσει στον ΟΦΗ η έλευση του Χάιμε Βέρα και του συνεργάτη του Αλεσάντρο Ίσις.

Στο τι θα φέρει στον ΟΦΗ ο ερχομός του Χάιμε Βέρα και του συνεργάτη του Αλεσάντρο Ίσις έκανε αναφορά ο Νίκος Καραμπετάκης εκφράζοντας την αισιοδοξία του: “Είναι δύο άνθρωποι που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στον ΟΦΗ. Οι άνθρωποι που τους επέλεξαν, γνωρίζουν για ποιους λόγους τους επέλεξαν. Είναι δύο καταξιωμένοι στην πατρίδα τους και πιστεύω πως έρχονται καλύτερες ημέρες για τον ΟΦΗ”.

Αρχικά, ο προσωρινός τεχνικός του ΟΦΗ είπε για το παιχνίδι: “Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε, ίσως, την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Εμείς ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, δεν κλειστήκαμε πίσω και αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Για 25 λεπτά ήμασταν σε καλό δρόμο, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την μπάλα όμως όταν δεχτήκαμε το γκολ στην συνέχεια δεν είχαμε την εικόνα που έπρεπε. Ο ΠΑΟΚ μας πίεσε πολύ, δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ και εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε ψηλά, σε μια φάση κάναμε το λάθος και δεχτήκαμε το τρίτο γκολ. Για εμάς τελείωσε το παιχνίδι, μας περιμένουν δύο παιχνίδια στην έδρα μας όπου αποκλειστικός στόχος είναι η νίκη”.

Ενώ σε ερώτηση που του έγινε για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έγινε η πρώτη ομάδα που πήγε στην Τούμπα και δεν έπαιξε αμυντικά απάντησε: “Αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας μας. Θέλαμε να έχουμε καλή πίεση πάνω στην μπάλα και στόχος είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο. Να ξεκουραζόμαστε όταν έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας και αυτός είναι ο στόχος μας. Να παίζουμε ποδόσφαιρο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook