Έτοιμα τα πλάνα του Αναστόπουλου για το ματς της Τούμπας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το Σάββατο και ο Νίκος Αναστόπουλος δείχνει να έχει καταλήξει στα πλάνα του για τον αγώνα της Τούμπας. Μέσα Χόρχε, Μάντζιος παραμένουν στα άκρα οι Μπουλούτ, Γαλανόπουλος.

Όπως είπαμε και νωρίτερα, ο “Αναστό” έχει επιστήσει την προσοχή των ποδοσφαιριστών του στο προσεχές παιχνίδι ζητώντας τους να αφήσουν εκτός αγωνιστικών χώρων την φασαρία που έχει προκληθεί με την υπόθεση Βατσινά. Ο 53χρονος τεχνικός δείχνει ότι έχει καταλήξει στην 11αδα που θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και το χρίσμα βασικού αναμένεται να πάρουν οι Χόρχε Λόπεζ, Βαγγέλης Μάντζιος. 

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ δείχνουν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, βάσει της εικόνας που έχουν δείξει στις προπονήσεις, και ο Αναστόπουλος αναμένεται να τους δώσει φανέλα βασικού ποντάροντας στην δεδομένη αξία και κλάση που διαθέτουν. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα πλάνα δεν αλλάζουν αφού ο Αναστόπουλος θα παρατάξει τον ΟΦΗ με… συνταγή Εργοτέλη, πέραν βέβαια των Σουμπίνιο, Καμπάνταη.

Ο Αναστόπουλος δεν θα αλλάξει ούτε τους παίκτες που βρίσκονται στα δύο άκρα της άμυνας (Μπουλούτ, Γαλανόπουλος) στους οποίους μάλιστα έχει κάνει ειδικό φροντιστήριο προκειμένου να σταματήσουν τους Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδη όπου στους οποίους θα στηριχθεί και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Επίσης, ο Κάρολ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια με τους Ταυλαρίδη, Γεωργίου να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στην μεσαία γραμμή, πέραν του Χόρχε Λόπεζ θα παίξουν οι Βερόν, Κάλαϊτζιτς και στην επίθεση θα αγωνιστούν στα δύο άκρα οι Σίσιτς, Παπουλής και στην κορυφή ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook