Σοβαρές καταγγελίες για να τις αφήσει έτσι η Λίγκα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όλα όσα είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ για τον παρατηρητή του αγώνα με τον Παναιτωλικό είναι ιδιαίτερα σημαντικά και δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητα.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην Π.Ε. της Λίγκας προχώρησε σε πολύ σοβαρές καταγγελίες αναφορικά με την έκθεση – ταφόπλακα εις βάρος του και η οποία αφορούσε το επεισόδιο με τον Κουτσοσπύρο. Γιατί πέρα από το γεγονός ότι είναι προφανές πως από την μια πλευρά υπάρχει το φύλλο αγώνα όπου ο διαιτητής δεν έχει αναφέρει το παραμικρό και από την άλλη η έκθεση του παρατηρητή που ήταν και εκείνη που “έκαψε” το Νίκο Παπαδόπουλο.

Τα λόγια που βγήκαν από τα χείλη του Νίκου Παπαδόπουλου είναι ιδιαίτερα σημαντικά και απαιτούν την άμεση διερεύνηση από την Σούπερ Λιγκ καθώς εγείρονται αρκετά ερωτηματικά για το αν ο συγκεκριμένος παρατηρητής πρέπει να οριστεί ξανά σε παιχνίδι του ΟΦΗ. Δεν είναι μόνο όσα αναφέρει στην έκθεση του τα οποία δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με όσα κατέθεσε ο Νίκος Παπαδόπουλος αλλά και το γεγονός ότι εφόσον ευσταθούν τότε μιλάμε για μεροληπτική στάση εις βάρος του 47χρονου τεχνικού και του ίδιου του συλλόγου που πρέπει να προασπίσει τα συμφέροντα της ΠΑΕ.

Οι σοβαρές καταγγελίες του Νίκου Παπαδόπουλου δημιουργούν εύλογα απορίες για το τι πραγματικά συνέβη στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναιτωλικό και στο πως η έκθεση του παρατηρητή “παίζει μπουνιές” με όσα δεν γράφει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα.

Η Λίγκα θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα σε διερεύνηση των πολύ σοβαρών καταγγελιών που έκανε ο Παπαδόπουλος, να τις διερευνήσει και να φτάσει μέχρι τέλους ώστε να αποδείξει αν ισχύουν ή όχι και στην συνέχεια να πράξει ανάλογα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook