Ο…. Νεϊμάρ του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στις προπονήσεις συμμετέχει εδώ και λίγες ημέρες ο 21χρονος μεσοεπιθετικός Αλσίντο Τζούνιορ που θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της ομάδας Κ20 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

O νεαρός Βραζιλιάνος είναι φίλος του Σουμπίνιο και βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και λίγες ημέρες όπου και προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα ενώ μέχρι τώρα έχει αφήσει καλές εντυπώσεις. Ο Αλσίντο Τζούνιορ αγωνιζόταν πέρυσι στην Παρανά, ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας και όπως γίνεται κατανοητό στον ΟΦΗ θέλουν να τον δουν αφού ήδη πείστηκαν με το… “λαβράκι” που λέγεται Βάντο που επίσης αγωνιζόταν πέρυσι στο ίδιο πρωτάθλημα.

Το τεχνικό τιμ του ΟΦΗ αποφάσισε να αγωνιστεί με την ομάδα Κ20 στο φιλικό που θα δώσει απέναντι στον ΠΑΟΚ το απόγευμα του Σαββάτου με τον Δημήτρη Βολονάκη να μεταφέρει τα συμπεράσματα του στο Νίκο Αναστόπουλο από το τι θα δείξει ο 21χρονος Βραζιλιάνος. Ο Αλσίντο Τζούνιορ είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται στην θέση του αριστερού εξτρέμ.

Ήδη πάντως, έχει προσεγγίσει το ενδιαφέρον όλων όσων είναι στο “Βαρδινογιάννειο” μιας και το κούρεμα του θυμίζει τον… Νεϊμάρ (φώτο) αφού η κόμμωση του είναι πανομοιότυπη με αυτήν του αστεριού της Σάντος…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook