Καραμπετάκης: “Μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει και αυτή ήταν ο ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την ικανοποίηση του για την εικόνα του ΟΦΗ εξέφρασε ο Νίκος Καραμπετάκης και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

Σήμερα είναι μαύρη μέρα για την χώρα μας και είναι καλό να τιμούμε την μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν.

Μετά το πρώτο 25λεπτο που ο Ατρόμητος είχε μια καλή κατοχή, με το που βρήκαμε αντίδραση νομίζω ότι γίναμε κυρίαρχοι του αγώνα δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Αν ήταν μια ομάδα που έπρεπε να κερδίσει, αυτή ήμασταν εμείς. Αυτό που κρατάμε είναι η μεγάλη προσπάθεια των παιδιών, η βοήθεια του κόσμου που είναι σημαντική μέχρι το τέλος και με αυτή την παρουσία στα τελευταία παιχνίδια, θα έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Έγιναν μεταγραφικές κινήσεις που δείχνουν ότι η ομάδα έχει ανέβει. Όταν ενσωματωθούν οι παίκτες τότε θα είμαστε ακόμα καλύτερα.

Είναι μια καλή βάση ώστε πάνω στα στοιχεία που έχει ο ΟΦΗ και τα οποία χτίστηκαν από το καλοκαίρι όπου έγινε πολύ καλή δουλειά, πιστεύω ότι θα αποτελέσει το εφαλτήριο για τις επόμενες ημέρες. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι η κατοχή της μπάλας, η πίεση πάνω στην μπάλα και το γεγονός ότι πλέον κρατάμε τον αντίπαλο μας μακρυά από την περιοχή μας. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, υπάρχει πίκρα που δεν πήραμε αυτούς τους βαθμούς και πιστεύω ότι εφόσον συνεχίσουμε με αυτές τις εμφανίσεις τότε θα δικαιωθούν οι προσπάθειες μας.