«Κύριε Βατσινά, ο Ομιλίτικος λαός συγχωρεί αλλά δεν ξεχνάει»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ανακοίνωση – παρέμβαση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ που καλούς τον Φανούρη Βατσινά να δώσει λύση στο πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον σύλλογο. «Ξέρουμε να υπερασπιζόμαστε τον ΟΦΗ μας και αν χρειαστεί θα το κάνουμε ξανά» αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Οι σύνδεσμοι οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ «Snakes 4» και «Κρήτες 4 Θεόδωρος Παπαδόπουλος» εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση με την οποία παίρνουν θέση ,για πρώτη φορά, για την αντιδικία που υπάρχει με τους αδερφούς Βατσινά.

Η ανακοίνωση των συνδέσμων

Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε από τα τοπικά Μ.Μ.Ε, για το αδιέξοδο των συζητήσεων ΠΑΕ ΟΦΗ- Βατσινά. Τελικά το να είσαι φίλος αυτής της ομάδας θέλει γερό στομάχι…

Αυτό το ξέρουμε καλά κύριε Βατσινά, και είμαστε συνηθισμένοι τόσα χρόνια να υπερασπιζόμαστε τον ΟΦΗ μας. Αυτό θα ξανακάνουμε, αν άμεσα δεν παραγκωνίσετε τους επιχειρηματικούς σας σκοπούς ώστε να βρεθεί  λύση για να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει κανονικά στο πρωτάθλημα.

Στην ιστορία  του ΟΦΗ, έχετε γράψει το όνομα σας με μαύρα γράμματα. Μη νομίζετε όμως, πως επειδή ο Ομιλίτικος λαός μπορεί να συγχωρεί, μπορεί και να ξεχνάει. Δεν ξεχνάμε, γι αυτό κάντε  αυτό που πρέπει για να μην ξεχειλίσει η οργή των χιλιάδων φίλων της ομάδας μας, στο κακό που της κάνατε και συνεχίζετε να της κάνετε!

ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

SNAKES 4 HERAKLION CLUB

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook