“Ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι ο ΟΦΗ θα επιστρέψει ξανά στις δόξες του”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την ακράδαντη πίστη του ότι ο ΟΦΗ θα ζήσει ξανά ένδοξα χρόνια εξέφρασε ο Μιχάλης Μπούσης.

Στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου για την συνεργασία με τον Stoiximan.gr, ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ εξέφρασε ξανά την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην ομάδα στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας.

Αναφορικά για την συνεργασία με τον Stoiximan.gr ο κύριος Μπούσης: “Είμαστε φίλοι με τον κύριο Μάρη και συζητήσαμε όταν ήρθαμε εδώ. Όπως γνωρίζετε είναι δύσκολο να υπάρξουν συνεργασίες στα μέσα της περιόδου. Ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δύο μαζί ώστε να κάνουμε κάτι καλό στον ΟΦΗ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά του εμπορικού τμήματος που έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια για να σώσουμε τον ΟΦΗ ο οποίος πέρασε δύσκολα”.

Όμως, ιδιαίτερη σημασία έχουν οι αναφορές για το μέλλον του ΟΦΗ και όσα υπογράμμισε: “Ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι ο ΟΦΗ θα επιστρέψει ξανά στις δόξες του. “Πάντα πίστευα ότι ο ΟΦΗ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία απλά χρειαζόταν κάποιες αλλαγές για να επιστρέψει στα επίπεδα που ήταν”.

“Αυτό που μας ικανοποιεί τώρα είναι ότι βλέπετε πως στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα δεν πέφτει αλλά ανεβαίνει. Είδατε όλοι ότι η ομάδα δεν έπαιξε αμυντικά αλλά επιθετικά, για να κερδίσουμε. Ακόμα και με τον ΠΑΟΚ είμαστε μια από τις ελάχιστες ομάδες που έπαιξαν για να κερδίσουμε. Ο Γιώργος, ο Γιάννης και ο Ηλίας ξέρουν τι πρέπει να γίνει. Ήδη υπάρχει βελτίωση και με καλή ενέργεια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Για το χθεσινό αποτέλεσμα είμαι ευχαριστημένος, ανεβαίνετε εσείς, ανεβαίνουμε εμείς, ανεβαίνει όλη η Κρήτη” είπε στην συνέχεια και πρόσθεσε: “Έχουμε θετική ενέργεια, θα προχωρήσουμε και θα πάμε ακόμα καλύτερα. Όταν ήρθα για πρώτη φορά εδώ, είπα ότι θα την χτίσουμε την ομάδα και όχι θα την αγοράσουμε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook