“Ο ΟΦΗ ήταν πάντα στο μυαλό μου, την Κυριακή θα είμαι στον πάγκο για τον κόσμο”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Χάιμε Βέρα ανέλυσε την φιλοσοφία του, μίλησε για το μυαλό του που ήταν στον ΟΦΗ εδώ και 27 χρόνια και τόνισε τους λόγους που θα καθίσει στον πάγκο στο ματς με την Ξάνθη. “Ο Νίκος (Καραμπετάκης) θα είναι ο προπονητής, εγώ θα καθίσω στον πάγκο για τον κόσμο και τα παιδιά” είπε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ

Ξέρω πολύ καλά την ιστορία του ΟΦΗ, περιμένω να πάμε πολύ καλά. Γνωρίζουμε ότι ο ΟΦΗ δεν είναι καλά, θέλει δουλειά και για αυτό ήρθαμε με τον Αλέκο. Για τον κόσμο, γιατί η καρδιά μας είναι εδώ. Πρόεδρε ευχαριστώ πάρα πολύ. Συγνώμη αλλά σε έναν μήνα θα μιλάω πιο καλά Ελληνικά όμως μιλάω καλύτερα μέσα στο γήπεδο.

Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο, μας έφερε ο Γιάννης που μας ξέρει καλά. Όμως δεν είναι μόνο η φιλία αλλά η δουλειά. Γνωρίζουμε ποιος είναι ο στόχος της ομάδας, θα το κάνουμε με αγάπη και καρδιά. Χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων και όλοι μαζί μπορούμε να βγάλουμε την ομάδα από εκεί που είναι για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής.

Θα παλέψουμε πολύ με τα παιδιά για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Θα είμαι εκεί μέσα για τους παίκτες, τον κόσμο

Μόνο όταν έχουμε την μπάλα, μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε. Αν παίζουμε καλύτερα από την άλλη ομάδα, μπορείς να κάνεις ότι θες. Εμένα μου αρέσει όπως έπαιζα εγω ως παίκτης, να παίζω καλή μπάλα. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook