Μπούσης για το πρότζεκτ του ΟΦΗ και το διαζύγιο με “Παπ”

Eπιμέλεια:Κώστας Παπαδόπουλος

Για ακόμα μια φορά ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ, εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στο όραμα του για τον ΟΦΗ.

Για το νέο τεχνικό της ομάδας δήλωσε: “Προχωρήσαμε σε μια αλλαγή με το νέο προπονητή που ήταν συμπαίκτης με τον Γιάννη και μεταξύ τους υπάρχει μεγάλη αγάπη. Εύχομαι τα καλύτερα, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ”. 

Για την ατάκα “να γυρίσει στις δόξες του ο ΟΦΗ τόνισε: “Όταν ήρθα εδώ, είχα το μυαλό και την καρδιά ότι χρειάζονται τρία με πέντε χρόνια για να υλοποιήσουμε το πρότζεκτ μας. Στον πρώτο χρόνο είχαμε στόχο την παραμονή”.

Τον Γενάρη έγιναν οι πρώτες μεταγραφές, μετά έγινε η αλλαγή του προπονητή που δεν ήταν στα πλάνα μας. Τώρα θέλουμε να σώσουμε την χρονιά, να έρθουν παίκτες το καλοκαίρι και να έρθει στην ομάδα μια νοοτροπία που έχουν ο Γιάννης, ο Γιώργος, ο Ηλίας και όλη η οικογένεια μας.  Στον δεύτερο χρόνο να μπουν οι βάσεις και στην τρίτη χρονιά να μεγαλώσει η νοοτροπία μας”.

Για το διαζύγιο με το Νίκο Παπαδόπουλο δήλωσε: “Στον αθλητισμό έχουμε νίκες και ήττες. Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να υποστηρίζω τον άλλον όταν ήταν κάτω. Δεν ήθελα να αλλάξουμε προπονητή μέσα στην χρονιά και πάντα τον υποστήριζα και όταν μιλούσα με τον Γιάννη του έλεγα δεν πειράζει, θα πάμε καλύτερα.

Δυστυχώς έγινε ένα λάθος που το πλήρωσε μόνος του. Δεν είναι στη νοοτροπία της ομάδας μου και θα ήθελα να δώσω το βήμα και στις άλλες ομάδες.

Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον Δέλλα και τον Παναιτωλικό που δεν έκαναν μεγαλύτερο το θέμα. Σαν Έλληνες ξέρετε καλά ότι όταν έχουμε πυρετό 100, το κάνουμε 104. Αν ήθελαν θα το έκαναν χειρότερα. Αυτή η σελίδα έκλεισε για εμένα και την ομάδα. Ευχόμαστε τα καλύτερα για το Νίκο Παπαδόπουλο και την οικογένεια του”.