Ίσις: “Να βοηθήσουμε όλοι τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Έναν ενωμένο ΟΦΗ που θα δουλέψει σκληρά για την παραμονή θέλει ο Αλεσάντρο Ίσις, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την παρουσίαση του από τον ΟΦΗ.

Αρχικά ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΟΦΗ: “Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο, μας έφερε ο Γιάννης που μας ξέρει καλά. Όμως δεν είναι μόνο η φιλία αλλά η δουλειά”.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο που έρχονται να κάνουν λέγοντας: “Γνωρίζουμε ποιος είναι ο στόχος της ομάδας, θα το κάνουμε με αγάπη και καρδιά. Χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων και όλοι μαζί μπορούμε να βγάλουμε την ομάδα από εκεί που είναι για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Θα παλέψουμε πολύ με τα παιδιά για να πετύχουμε τον στόχο μας

Ερώτηση για το τι μπορεί να αλλάξει στην ομάδα τόνισε: “Πρώτα πρέπει να μιλήσουμε με τα παιδιά και μετά θα μπορούμε να σας απαντήσουμε”.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην εικόνα της ομάδας: “Είχα δει τον ΟΦΗ αλλά όχι τόσο πολύ. Έμαθα ότι η ομάδα έχει βελτίωση, κόντρα στον Ατρόμητο έκανε ένα από τα καλύτερα δεύτερα ημίχρονα. Οπωσδήποτε θέλει δουλειά, δεν είναι σωστό να πω τώρα δημόσια τι πρέπει να αλλάξει. Θα μιλήσουμε με τα παιδιά”.

Ενώ αναφέρθηκε στο τέλος και για την αξία του ΟΦΗ: “Πάντα όταν είμαστε εδώ, νιώθουμε σαν το σπίτι μας. Για αυτόν τον λόγο, όταν έγινε η πρόταση δεν το σκεφτήκαμε πολύ και ήρθαμε αμέσως. Ο Χάιμε έχει μια κόρη που γεννήθηκε εδώ και εγώ έχω τρία παιδιά που επίσης γεννήθηκαν εδώ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook