Με “συνταγή” Εργοτέλη και τους Χόρχε, Μάντζιο πάει ο ΟΦΗ στην Τούμπα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τους 9 από τους 11 που ξεκίνησαν βασικοί στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη αναμένεται να παραταχθεί ο ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ ενώ το ντεμπούτο τους στο αρχικό σχήμα θα κάνουν οι Χόρχε Λόπεζ, Βαγγέλης Μάντζιος.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ δεν θα ολοκληρωθεί επί Κρητικού εδάφους αλλά στην Θεσσαλονίκη καθώς θα πραγματοποιηθεί προπόνηση σε γήπεδο της συμπρωτεύουσας το απόγευμα του Σαββάτου. Σε αυτήν την προπόνηση δεν αποκλείεται να δείξει και τα τελευταία πλάνα του για τον αγώνα με τον “Δικέφαλο του Βορρά”.

Πάντως, σύμφωνα και με τις ενδείξεις που υπάρχουν, ο “Αναστό” αναμένεται να εμπιστευτεί τους παίκτες που ξεκίνησαν βασικοί στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και τους Χόρχε Λόπεζ, Μάντζιο να παίρνουν τις θέσεις των Σουμπίνιο, Μάντζιου. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες θέσεις δεν κρύβουν εκπλήξεις και… ο Κάρολ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στα δύο άκρα της άμυνας θα παίξουν οι Γαλανόπουλος, Μπουλούτ ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Γεωργίου, Ταυλαρίδης.

Την τριάδα στην μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Χόρχε Λόπεζ, Βερόν, Κάλαϊτζιτς και στην επίθεση οι Σίσιτς, Παπουλής, Μάντζιος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook