Η ατυχία του ΟΦΗ με την αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον ΟΦΗ για ακόμα μια φορά η τύχη δεν χαμογέλασε, καθώς λίγες ημέρες πριν αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ η Ένωση είναι κοντά στο να συμφωνήσει με τον Χιμένεθ.

Στην ΑΕΚ εδώ και καιρό υπήρχε προβληματισμός με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και η εικόνα της ομάδας δεν ήταν στα καλύτερα της, με τον ΟΦΗ να έχει και πάλι δύσκολο έργο στο ΟΑΚΑ, αλλά να μην είναι το ίδιο όπως είναι τώρα με την επιστροφή Χιμένεθ.

Η ψυχολογία, πλέον στις τάξεις των “κιτρινόμαυρων” είναι στα ύψη με την επιστροφή Χιμένεθ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα καθίσει στο πάγκο στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο άρα με τον ΟΦΗ θα έχει και την πρώτη εικόνα της ομάδας.

Η ατυχία του ΟΦΗ χτύπησε άλλη μια φορά την φετινή χρονιά και πλέον οι παίκτες του Βέρα, πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι για να καταφέρουν να παρουσιάσουν μια πειστική εικόνα για την συνέχεια και γιατί όχι και με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πλέον μένει να δούμε και την τιμωρία της ΑΕΚ για το αν αγωνιστεί με κόσμο ή όχι, καθώς και αυτό είναι ένα σημαντικός παράγοντας στο παιχνίδι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook