Το μήνυμα του Μπούση για το μέλλον του ΟΦΗ μέχρι το 2029!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ μίλησε για την συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, ζήτησε από τον κόσμο να είναι ήρεμος και έστειλε το δικό του μήνυμα για την επόμενη 10ετια.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος του ΟΦΗ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Τράπεζα Πειραιώς για την συνεργασία μας και δεν είμαστε μόνο συνεργάτες αλλά και φίλοι. Η συνεργασία μας είναι για 5 χρόνια. Ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δύο και προχωρήσαμε πολύ γρήγορα. Η Τράπεζα Πειραιώς ήθελε να βοηθήσει τόσο την Κρήτη όσο και τον ΟΦΗ. Είμαστε υπερήφανοι για την συνεργασία μας και εύχομαι μετά από πέντε χρόνια να την συνεχίσουμε για ακόμα πέντε.

Όταν ήρθαμε εδώ, είπαμε ότι μια ομάδα χτίζεται και δεν αγοράζεται. Θα προχωρήσουμε αργά, δεν ήρθα στον ΟΦΗ σαν μερικούς άλλους που πέρασαν για τρεις και έξι μήνες. Οι άνθρωποι που ήρθαν, ήρθαν για να δείξουν την αγάπη τους για τον ΟΦΗ. Ο κόσμος πρέπει να είναι ήρεμος, να είναι χαρούμενοι που έχουν τέτοιους ανθρώπους που έχουν συμφέροντα αλλά γιατί αγαπούν την ομάδα και την Κρήτη.

Πρέπει να έχουν υπομονή και από την υπομονή θα προκύψουν πράγματα. Η ομάδα παίζει πολύ διαφορετικά από όταν ήρθαμε. Αν δείτε τις προπονήσεις, θα δείτε ότι η ομάδα προπονείται ανεβασμένη, χαρούμενη και είδατε προχθες ότι δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά κάναμε μπάρμπεκιου και αγκαλιάσαμε τα παιδιά. Καμία φορά πρέπει να χάνουμε για να τρώμε και καμία σφαλιάρα γιατί όταν έρχονται οι εύκολες νίκες τότε δεν είναι καλό.

Εμείς όπως είπαμε στην αρχή, θα προχωρήσουμε σιγά – σιγά και θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Δεν θα κάνουμε συνεργασία με όποιον και όποιον. Θα επιλέγουμε εμείς με ποιον θέλουμε να συνεργαζόμαστε και θέλουμε να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους αληθινούς. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο και θέλουμε να έχουμε συνεργάτες όπως η Τράπεζα Πειραιώς. Θέλουμε να έχουμε μια συνεργασία με φιλία.