“Πως στήθηκε το ματς όταν από τους τρεις παίκτες που κατηγορούνται έπαιξε ο ένας;”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το SDNA επικοινώνησε με τον πρώην ισχυρό άνδρα του Αιγινιακού, Γιάννη Νιώπα, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά τις κατηγορίες που του αποδίδονται, με ένα λακωνικό σχόλιο. 

«Εγώ έχω τη συνείδησή μου καθαρή, δεν ανησυχώ. Δεν μπορεί να ισχυρίζεται αυτά τα πράγματα ο Καλαϊτζίδης, ξέρει καλά τι ειπώθηκε. Θα περιμένω την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας και θα τοποθετηθώ αναλυτικά στη συνέχεια», αρκέστηκε να πει, τονίζοντας ότι δεν θέλει να δημιουργηθεί περισσότερος θόρυβος τη δεδομένη στιγμή, πριν βγει κάποια απόφαση.

Επιπλέον σημειώνει ότι: «Σε εκείνο το παιχνίδι είχαν ταξιδέψει στο κατάστρωμα όλο το βράδυ οι παίκτες και παίζαμε στις 2 το μεσημέρι», ενώ για τους τρεις παίκτες που είχαν ταξιδέψει με αεροπλάνο (Τόλιος, Γιατζιτζόγλου, Λιόλιος), αναφέρει πως: «Ο Γιατζιτζόγλου είχε πει ότι θα ταξίδευε με αεροπλάνο γιατί γεννούσε η γυναίκα του.  Εγώ τους είχα πει ότι δεν είχα ούτε ευρώ να δώσω παραπάνω, μου κόστισε το ταξίδι 2.300 ευρώ. Οι άλλοι δύο είναι κολλητοί του. Όλοι τους πλήρωσαν από την τσέπη τους τα εισιτήρια. Πώς λένε ότι στήθηκε το παιχνίδι όταν από τους τρεις, αγωνίστηκε μόνο ο ένας (σ.σ. ο Τόλιος βγήκε αλλαγή στο 8′)». 

Για να κλείσει λέγοντας: «Τόσα χρόνια που ήμουν στον Αιγινιακό, δεν είχε ακουστεί ποτέ κάτι το αρνητικό, αυτό γιατί δεν το αναφέρει κανείς…».