Όλα περνούν από τα δικά του πόδια

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έχοντας πλέον συμπληρωθεί τα 3/4 του πρωταθλήματος, ο ΟΦΗ είναι τυχερός γιατί συνεχίζει να εξαρτάται από την δική του τύχη.

Η εικόνα του ΟΦΗ πηγάζει αισιοδοξία και θετικά μηνύματα για το μέλλον του στην κατηγορία. Σαφώς και παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία, δεν μπορεί να κερδίσει όμως η εικόνα που βγάζει μέσα στο γήπεδο είναι μια αισιόδοξη εικόνα. Κόντρα στην ΑΕΚ και μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο ΟΦΗ φάνηκε να είναι η “ΑΕΚ” (τηρουμένων των αναλογιών και με βάση την έδρα) όπου με τον τρόπο παιχνιδιού του την περιόρισε αισθητά.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η ΑΕΚ έκανε μόλις δύο σουτ σε όλο το δεύτερο ημίχρονο – δείγμα της αποτελεσματικής επιθετικής άμυνας των παικτών του Χάιμε Βέρα και η οποία δεν τους επέτρεψε να κάνουν το παιχνίδι τους. Είναι ευτυχές το γεγονός ότι η υπόθεση παραμονή περνάει από τα χέρια των παικτών του ΟΦΗ αφού βάσει προγράμματος, όλα θα παιχτούν μέσα στο Ηράκλειο. Εφόσον ο ΟΦΗ καταφέρει να κάνει το απόλυτο κόντρα στις ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εκείνον, τότε δεν χρειάζεται καμία παρέμβαση τρίτων για να τελειώσει την δουλειά.