Πιστός στον ΟΦΗ ο Στρέζος: “Δικαιωμένος 100% που ήρθα στον ΟΦΗ”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιώργος Στρέζος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την βράβευση του ως κορυφαίος γκολκίπερ της περσινής Football League και επανέλαβε για ακόμα μια φορά την πίστη του στις δυνατότητες του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Στρέζος στον Athletic Radio 104,2

Για το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα: “Σίγουρα, έχει ιδιαίτερη αξία γιατί είναι το πρώτο που κερδίζω ως επαγγελματίας παίκτης και αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία γιατί προέρχεται από αντιπάλους, συναθλητές μου. Και βέβαια με κάνει χαρούμενο για την εμπιστοσύνη που δείχνει η ομάδα προς το πρόσωπο μου και αυτό το γεγονός αποτελεί δικαίωση για εμένα”.

Για την επιλογή του να έρθει στον ΟΦΗ: “Δεν φανταζόμουν πως μέσα σε δύο χρόνια θα ζούσα, όσα έχω ζήσει τόσο προσωπικά, όσο και με την πορεία της ομάδας. Η επιλογή μου να έρθω στον ΟΦΗ με δικαίωσε 100%”.

Για τα δύο χρόνια παρουσίας του στον ΟΦΗ: “Σε αυτά τα δύο χρόνια χωρούν πολύ μεγαλύτερες στιγμές. Οι δύσκολες στιγμές που ζήσαμε, η ομάδα πλέον πορεύεται διοικητικά σε διαφορετικό επίπεδο. Το άθλημα δεν είναι ατομικό αλλά ομαδικό και όλοι γνωρίζουμε την προσπάθεια που γίνεται από όλα τα παιδιά. Μέσα από την προσπάθεια του καθενός, αναγνωρίζεται και εκείνη του συνόλου”.

Για τα βραβεία που κέρδισε συνολικά ο ΟΦΗ: “Και άλλα παιδιά άξιζαν βραβεία και αν υπήρχαν, θα τα κέρδιζαν. Ο προπονητής το άξιζε, η συμβολή του είναι διαφορετική από αυτήν του ποδοσφαιριστή όπως και ο Δημήτρης (σημ. Μάνος). Τα βραβεία ήρθαν ως αναγνώριση γιατί πέρυσι είδαν όλοι ότι ο ΟΦΗ έκανε την διαφορά”.

Για όσα έζησε πέρυσι ο ΟΦΗ και όσα ζει φέτος: “Το έχουμε πει ξανά και έχουμε γίνει γραφικοί. Η κατάσταση ήταν τέτοια που αν έφευγαν 1-2 παίκτες τότε δεν θα υπήρχε ομάδα. Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις δυσκολίες, ήταν να δουλέψουμε ως οικογένεια. Ήταν κάτι που βγήκε αυθόρμητα από όλους μας, εκτός από συμπαίκτες ήμασταν και φίλοι”.

Για την δύσκολη, αγωνιστικά, φετινή σεζόν: “Είναι λάθος να συνδυάζουμε το διοικητικό κομμάτι μαζί με το αγωνιστικό. Όταν χτίστηκε η ομάδα το προηγούμενο καλοκαίρι, δεν υπήρχαν οι βάσεις που υπάρχουν τώρα. Δεν πιστεύω πως σκέφτεται τα προβλήματα όταν μπαίνει στο γήπεδο ένας ποδοσφαιριστής. Είναι λάθος να συνδέουμε το πολύ καλό διοικητικό κομμάτι με το αγωνιστικό”.

Για την μάχη της παραμονής: “Υπάρχει και αυτή η πλευρά του αθλητισμού. Δεν πρέπει να ψάχνουμε δικαιολογίες, ο στόχος είναι καθαρά στο χέρι μας. Πρέπει να κάνουμε την προσπάθεια μας, να τα δώσουμε όλα και να βγάλουμε την ομάδα από την δύσκολη θέση. Αρχικά η ομάδα πρέπει να σωθεί φέτος και στην συνέχεια να μπουν οι βάσεις για τα επόμενα χρόνια”.

Για το αν θα παίξει ρόλο η έδρα: “Αυτό το γνωρίζει ο καθένας από εμάς. Σίγουρα, δεν είμαστε ευχαριστημένοι και εμείς οι ίδιοι από τα τελευταία αποτελέσματα. Ναι, θα παίξουν ρόλο οι αγώνες στο Ηράκλειο. Όμως εμείς πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι που έρχεται και στην συνέχεια να βλέπουμε το επόμενο. Δεν είμαστε σε θέση να κοιτάζουμε το μέλλον”.

Για την έλευση του Χάιμε Βέρα: “Σίγουρα δεν γίνεται να αλλάξουν πολλά σε μια ομάδα όταν έρχεται ένας νέος προπονητής για να βάλει την σφραγίδα του. Ο κύριος Βέρα έχει περάσει πράγματα, έχουμε καταλάβει το τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. Πλέον, βρισκόμαστε σε ένα καλό επίπεδο, πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που μας ζητάει. Όπως επίσης είναι σημαντικό ότι έχει αλλάξει η ψυχολογία μας και αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook