«Άδεια» τα ταμεία της Superleague

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε δυσχερή οικονομική κατάσταση βρίσκεται η διοργανώτρια αρχή, τη στιγμή που ο Πλατανιάς προσέφυγε στην Επιτροπή Δεοντολογίας διεκδικώντας περισσότερες από 200 χιλ. ευρώ από τη Λίγκα.

Με πολύ άσχημη κατάσταση είναι τα οικονομικά της Superleague, κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει και η αίτηση του Πλατανιά στην Επιτροπή Δεοντολογίας κατά του Συνεταιρισμού. Στην αίτησή τους οι Κρητικοί αναφέρουν σύμφωνα με τη “Live Sport” ότι:

Μετά από αρκετές οχλήσεις προς τη Λίγκα, η χανιώτικη ΠΑΕ προέβη και σε εξώδικη διαμαρτυρία στις 12 Δεκεμβρίου, με τη διοργανώτρια αρχή να απαντάει μέσω εγγράφου της οικονομικής υπηρεσίας της στις 19 του ίδιου μήνα τα εξής:

1. Η Forthnet εξακολουθεί να οφείλει στη Superleague για την περίοδο 2017-18, 607,600 ευρώ.

2.Δεν έχει εξοφληθεί καμία από τις άλλες 15 ΠΑΕ.

3. Η Superleague οφείλει στην ΠΑΕ Πλατανιάς το ποσό των 118.781 καθαρά.

4. Η εξόφληση του ποσού εξαρτάται από ύπαρξη ρήτρας εκ μέρους Forthnet και χορηγίας, ενώ απαραίτητη είναι και σχετική απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των ΠΑΕ.

Από αυτό το έγγραφο προκύπτει -όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ- και η τραγική οικονομική κατάσταση του Συνεταιρισμού. Εκείνο που ζητάει ο Πλατανιάς είναι «να εφαρμοστεί ο Κώδικας Δεοντολογίας και να επιβληθούν οι δέουσες πειθαρχικές κυρώσεις στα καταγγελλόμενα φυσικά και νομικά πρόσωπα». 

Πηγή: Sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook