Τα έχασε και… χάνεται ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ έχασε τα άχαστα στάθηκε άτυχος στο δοκάρι του Ναμπί και στην επανάληψη ήταν αγνώριστος χάνοντας 3-0 από την Λαμία και πλέον δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα…

Από το πρώτο λεπτό ο ΟΦΗ μπήκε με το… μαχαίρι στα δόντια και έκλεισε στα καρέ της την Λαμία και έχασε πολύ μεγάλη στιγμή με τον Μιχόγεβιτς να παίρνει την κεφαλιά μετά από κομπίνα και την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το δοκάρι.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Φερέιρα βγήκε μόνος του απέναντι από τον Μελίσσα με τον τελευταίο να διώχνει εντυπωσιακά και να κρατάει το μηδέν για την Λαμία.

Ο ΟΦΗ άγγιξε το γκολ, όταν ο Ναμπί πέρασε δύο παίκτες μπήκε μέσα στην περιοχή έπιασε το σουτ με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι και να στερεί από τον Άγγλο το γκολ.

Ο ρυθμός για τον ΟΦΗ δεν έπεφτε και συνέχιζε να σφυροκοπεί την Λαμία χάνοντας στο 38ο λεπτό το… άχαστο όταν ο Φερέιρα πέρασε στον Βαζ και αυτός σε κενή εστία κατάφερε να στείλει την μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Λαμίας.

Από εκεί και μετά η Λαμία πήρε μέτρα στο γήπεδο και έχασε μερικές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το σουτ του Μπερτόλιο με τον Στρέζο να είναι σε ετοιμότητα και να κρατάει το 0-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Ο ΟΦΗ μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο με το πόδι στο… γκάζι χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Βαζ να σουτάρει στο δεύτερο δοκάρι μετά την σέντρα του Κοροβέση και την μπάλα να περνάει ελάχιστο έξω.

Η Λαμία απάντησε άμεσα στις ευκαιρίες δύο λεπτά αργότερα, με τον Τόμας να σουτάρει μέσα από την περιοχή και ο Στρέζος έδιωξε στην γωνία του εντυπωσιακά.

Η Λαμία πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 57ο λεπτό με τον Καραμάνο να εκμεταλλεύεται την αδράνεια του Παπάζογλου και του Στρέζου στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Λίγα λεπτά αργότερο ο ΟΦΗ δέχεται και δεύτερο γκολ με τον Τόμας από κοντά μετά από αδράνεια και πάλισ την άμυνα μετά από κόρνερ του Επστάιν.

Από εκεί και μετά ο ΟΦΗ έψαχνε το θαύμα και την ανατροπή για να πάρει τη νίκη, όμως και πάλι δεν μπόρεσε να βάλει το γκολ στο 68ο λεπτό για να ξαναμπεί στο ματς όταν ο Φερέιρα βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και πλάσαρε άστοχα.

Σαν να μην έφτανε αυτό η Λαμία πέτυχε και τρίτο γκολ, όταν ο Μπερτόλιο έφυγε στην κόντρα επίθεση, πέρασε και τον Στρέζο και σε κενή εστία έκανε το 3-0.

Το μόνο που κατάφερε ο ΟΦΗ ήταν να μειώσει στο 86ο λεπτό με τον Σακόρ από κοντινό πλασέ. Ο ΟΦΗ τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, καθώς ο Δεληγιαννίδης δέχτηκε την κόκκινη για σκληρό φάουλ πάνω στον Τόμας.

Πλέον ο ΟΦΗ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook