Μαρτίνς: «Συγχαίρω τον προπονητή του ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Κώστας Παπαδόπουλος

Ο Πέδρο Μαρτίνς συνεχάρη τον Χάιμε Βέρα μετά το Ολυμπιακός – ΟΦΗ 5-1, λέγοντας πως παρά το κακό αποτέλεσμα για την ομάδα του Χιλιανού, αυτός επέλεξε να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο και να παλέψει για τη νίκη κάτι που όπως τόνισε ο Πορτογάλος «το κάνουν λίγες ομάδες».


Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ολυμπιακός – ΟΦΗ 5-1: Για το ματς με τον ΟΦΗ και τα πέντε γκολ του Ολυμπιακού:

«Η αλήθεια είναι πως δεν στεκόμαστε στο παρελθόν. Κοιτάμε το παρόν και το μέλλον. Σήμερα στα πρώτα λεπτά δυσκολευτήκαμε αλλά μετά στις πρώτες φορές που απειλήσαμε βάλαμε γκολ και άλλαξε το ματς. Να συγχαρώ τον προπονητή του ΟΦΗ γιατί έπαιξε ανοιχτά. Λίγες ομάδες το κάνουν αυτό. Εμείς θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ και για τον ΟΦΗ θεωρώ πως θα προσφέρει θέαμα στο μέλλον και θα παίξει πολύ καλά. Εμείς πήραμε μία δίκαιη νίκη».

Για τον Καμαρά, τον Ομάρ και τον Τοροσίδη: «Για τον Μαντί θέλουμε λίγες ακόμα ώρες. Θέλουμε ακόμα 48 ώρες για να δούμε. Ο Τοροσίδης είναι καλά. Έχει ένα χτύπημα αλλά είναι ΟΚ. Από αύριο κιόλας θα είναι καλά. Για τον Ομάρ χρειαζόμαστε μερικές ημέρες. Δεν είναι ακόμα έτοιμος».

Πηγή: Sdna.gr