Παπαματθαιάκης: «Αέρινος παίκτης που χρειάζεται να δυναμώσει»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως σας ενημέρωσε χθες το Gentikoule, ο Αλσίντο Τζούνιορ έλαμψε στο παιχνίδι της ομάδας Κ20 του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ στον Κρουσσώνα και ο Μανώλης Παπαματθαιάκης καταγράφει τα συμπεράσματα του από το νεαρό Βραζιλιάνο.

Ο τεχνικός της ομάδας του Κρουσσώνα διαθέτει και την εμπειρία αλλά και τις ικανότητες για να σκιαγραφήσει το προφίλ του 21χρονου μεσοεπιθετικού που έχει τρελάνει τους ανθρώπους του ΟΦΗ με την μέχρι τώρα παρουσία του στο “Βαρδινογιάννειο”. Μιλώντας στο Gentikoule, ο Μανώλης Παπαματθαιάκης δηλώνει εντυπωσιασμένος από την εικόνα που παρουσίασε ο Αλσίντο Τζούνιορ και μας μιλάει για τα χαρακτηριστικά του.

Καταρχήν, ο Μανώλης Παπαματθαιάκης μας μιλάει για τα στοιχεία που του έκαναν εντύπωση: “Είναι ένας αέρινος παίκτης που όταν τον δεις στην αρχή σε ξεγελάει επειδή είναι αδύνατος και κοντός. Όμως διαθέτει γρήγορη σκέψη και ντριμπλάρει εύκολα τον πρώτο ποδοσφαιριστή που θα τον μαρκάρει” μας λέει αρχικά ο ικανός τεχνικός και συνεχίζει “ξεχώρισε από το πρώτο λεπτό και πραγματικά είναι πολύ ικανός γιατί τα στοιχεία που ανέφερα τα διαθέτει σε υψηλό βαθμό. Είναι πολύ γρήγορος και πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός ενώ χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δύο πόδια. Στο παιχνίδι, πότε έπαιζε ως δεξί χαφ, πότε ως αριστερό”.

Όσο για τα αρνητικά στοιχεία του Αλσίντο είπε “είναι αδύνατος και σίγουρα για να αντεπεξέλθει στην Α’ Εθνική χρειάζεται να δυναμώσει. Όμως διαθέτει πολύ μεγάλη αντίληψη του γηπέδου, υψηλή τεχνική και ικανότητα στο ένας εναντίον ενός. Το αν μπορεί να βοηθήσει τον ΟΦΗ, αυτό θα το κρίνει ο προπονητής της ομάδας. Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δεν περνάει απαρατήρητος και δείχνει ότι διαθέτει μεγάλες ικανότητες”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook