“Είμαι ΟΦΗ, δεν το έκρυψα ποτέ και θα κάνω τα πάντα για την δικαίωση του”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γραμματέας ΠΕ ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την πρωτοφανή απόφαση εις βάρος του ΟΦΗ τονίζοντας πως στέκεται στο πλευρό της ομάδας και με κάθε τρόπο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης στον Athletic Radio 104,2

Για την σημερινή απόφαση της ΕΠΟ: “Έχουν επικοινωνήσει μαζί μου δεκάδες φίλοι, άνθρωποι τους οποίους εμπιστεύομαι που δεν είναι οι λεγόμενοι “φανατικοί οπαδοί” αλλά οι καθημερινοί άνθρωποι και έχουν νιώσει στο πετσί τους την αδικία. Είμαι ΟΦΗ και το λέω ξανά. Θα ήθελα να έχουμε και άλλες κινητοποιήσεις άλλων συναδέλφων από τα υπόλοιπα κόμματα. Παρακολουθώ με προσοχή της ενέργειες της πολύ σοβαρής διοίκησης της ομάδας μας. Θα είμαστε σε επαφή τόσο με την ΕΠΣΗ όσο και με τους φορείς και τους παράγοντες της ομάδα μας ώστε ότι απαιτηθεί, να μπούμε μπροστά και να ενισχύσουμε τα λογικά επιχειρήματα που υπάρχουν ώστε να την βοηθήσουμε”.

Για το τι σημαίνει αυτή η απόφαση για τον ίδιο: “Όσο η κοινωνία βρίσκεται σε παρακμή, άλλο τόσο το ποδόσφαιρο σαπίζει και η σήψη γίνεται εντόνοτατη και διακριτή. Εμάς μας ενδιαφέρει αυτήν την στιγμή η ομάδα μας ώστε ο κάθε οικογενειάρχης να βρίσκεται στο γήπεδο και να φωνάξει για αυτήν, όπως συμβαίνει με το “Γεντί Κουλέ”. Θα κάνω τα πάντα γιατί το πάθος μου για τον ΟΦΗ είναι τέτοιο που κανείς δεν μπορώ να το αμφισβητήσω. Θα είμαι δίπλα στον ΟΦΗ, την διοίκηση του και τους οργανωμένους που έχουμε μια διαχρονική σχέση. Δεν είμαστε όλοι οι πολιτικοί το ίδιο και ο κόσμος ξέρει να αξιολογήσει ποιοι βοηθούν και ποιοι όχι.