Έκρηξη Μαχλά: “Γελοίο αυτό που γίνεται με τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Μαχλάς τοποθετήθηκε στο Metropolis 95,5 αλλά και στην εκπομπή Στη Σέντρα για την πρωτόδικη απόφαση υποβιβασμού του ΟΦΗ, με αφορμή το ματς με τον Αιγινιακό.

«Είναι περίεργη και παράξενη υπόθεση. Είναι λίγο γελοίο αυτό που γίνεται. Βρήκαν στιγμή, τώρα, για μία ομάδα, στην οποία έχουν αλλάξει τα πάντα, να βγαίνει η απόφαση αυτή. Δεν ξέρω το σκεπτικό, δεν έχω καταλάβει τι έχει συμβεί. Πιστεύω ότι θα τραβήξει η ιστορία αυτή, αλλά στο τέλος θα δικαιωθεί η ομάδα», είπε ο Νίκος Μαχλάς.

Για την υποκρισία στην Ελλάδα και το γεγονός ότι τιμωρείται μόνο ο ΟΦΗ και ο Αιγινιακός, ενώ σε ανάλογες περιπτώσεις, πιο καραμπινάτες, δεν έγινε τίποτα, απάντησε.

«Στην Ελλάδα είμαστε. Για όλο αυτό το… πανηγύρι, ο ΟΦΗ είναι εξιλαστήριο θύμα. Δεν ξέρω, γιατί έγινε. Γιατί αυτή τη στιγμή, όμως; Γιατί δεν ειδοποιήθηκε η ομάδα; Εχουν γίνει κι άλλα, δικαστικά μάλιστα, αλλά δεν έγινε τίποτα απολύτως.

Ο ΟΦΗ έχει ξαναγεννηθεί από τις στάχτες του. Είναι κρίμα και άδικο αυτό που συμβαίνει. Πιστεύω, όμως, ότι ο ΟΦΗ στο τέλος θα δικαιωθεί. Ευελπιστώ να γίνει κάτι τέτοιο».