Κοινή επιστολή Αλετρά, Γουρνιεζάκη, Ζερβάκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με επιστολή που έστειλαν στα ΜΜΕ, αναφέρονται στο θέμα που προέκυψε χθες με την αγωγή κατά της ΠΑΕ ενώ τονίζουν ότι “δεν ήταν και δεν είναι στις προθέσεις μας να βρεθούμε απέναντι στην αγαπημένη μας ομάδα”.

Aναλυτικά η επιστολή που έστειλαν στα ΜΜΕ

Αγαπητοί Ομιλίτες, με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε χθες από ΜΜΕ, ότι είμαστε μάρτυρες κατηγορίας σε υπόθεση μεταξύ της ΠΑΕ ΟΦΗ και της εταιρείας Μ&Μ Έργα Πρασίνου.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνουμε ότι:

Από τις 13 Σεπτεμβρίου 2018, για το συγκεκριμένο θέμα, όπως και για μια σειρά άλλων θεμάτων, αρμόδιος ήταν ο τότε εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας μας κ. Ηλίας Πουρσανίδης ο οποίος είχε αναλάβει αποκλειστικά τις διαπραγματεύσεις με τη συγκεκριμένη εταιρεία, έως και την τυπική μας αποχώρηση στις 10 Οκτωβρίου 2018.

Γύρω στα τέλη Νοεμβρίου ο εκπρόσωπος της εταιρείας Μ&Μ κ. Μαλλιωτάκης επικοινώνησε μαζί μας, κάνοντας το ερώτημα αν είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε τις εργασίες που έχει κάνει στο γήπεδο μας και στο ΒΑΚ. Η απάντησή μας ήταν θετική. Ποιος άλλωστε μπορεί να το αρνηθεί.

Όμως, ποτέ δεν δηλώσαμε ή υπογράψαμε ή υποσχεθήκαμε σε κάποιον ότι θα παραβρεθούμε ως απλοί μάρτυρες – πόσο μάλλον ως μάρτυρες κατηγορίας – σε οποιαδήποτε δικαστική διαμάχη. Δεν ήταν και δεν είναι στις προθέσεις μας να βρεθούμε απέναντι στην αγαπημένη μας ομάδα.

Με εκτίμηση,

Αλετράς Γιώργος

Γουρνιεζάκης Μανόλης

Ζερβάκης Κώστας