Ανίκανος!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ένας χείριστος ΟΦΗ δεν έπαιξε ποτέ όπως έπρεπε να παίξει σε ένα τέτοιο ματς, έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα και παραμένει βυθισμένος στην βαθμολογία.

Από το πρώτο λεπτό ο ΟΦΗ ήταν κυρίαρχος της αναμέτρησης, κλείνοντας στα καρέ του τον Απόλλων, ο οποίος προσπαθούσε να “χτυπήσει” στην κόντρα επίθεση.

Όσο περνούσε η ώρα ο ΟΦΗ γινόταν πιο απειλητικός χάνοντας τεράστια ευκαιρία, όταν ο Γιαννούλης σούταρε από μακριά ο Βαζ μπήκε στην πορεία της μπάλας σημαδεύοντας το αριστερό δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Φερέιρα ανενόχλητος βρήκε το δεξί δοκάρι του Χουάντερσον.

Ο ΟΦΗ δεν σταμάτησε μόνο εκεί, λίγο αργότερα ο Γιαννούλης σούταρε έξω από την περιοχή στην δεξιά του γωνία πάλι ο “πορτιέρο” του Απόλλων έδιωξε.

Η γκίνια του ΟΦΗ συνεχίστηκε και στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Βαζ εκτέλεσε φάουλ ο Μεγιάδο πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και ο Νέιρα με σουτ σημάδεψε το δοκάρι για τρίτη φορά στο παιχνίδι μένοντας έτσι το 0-0 στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Απόλλων ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά, όμως ο ΟΦΗ κατάφερε να ισορροπήσει γρήγορα και να χάσει τεράστιες ευκαιρίες με τον Νέιρα και τον Μεγιάδο να δοκιμάζουν τα πόδια τους από μακριά και την μπάλα να μην τους κάνει το χατήρι και να περνάει λίγο έξω από την εστία του Χουάντερσον.

Όσο περνούσε η ώρα ο ΟΦΗ γινόταν πιο απειλητικός χάνοντας μάλιστα τεράστιες ευκαιρίες στο 71ο λεπτό και στο 73ο με τον Σακόρ και τον Νέιρα να μην μπορούν να κερδίσουν τον Χουάντερσον και οι δύο.

Μπορεί η ώρα να περνούσε, όμως οι παίκτες του Βέρα συνέχιζαν να χάνουν την μια ευκαιρία μετά την άλλη με αποκορύφωμα το σουτ μέσα από την περιοχή του Φερέιρα με τον Χουάντερσον να μαζεύει στην γωνία του.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και ο ΟΦΗ για άλλο ένα παιχνίδι έμεινε στο μηδέν στην επίθεση, στενεύοντας ακόμα περισσότερο τα περιθώρια για παραμονή στην κατηγορία.

Μπείτε στο LIVE CENTER

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook