“Ντόπες” από τον κόσμο – Μίλησαν σε παίκτες, Μπούση και Σαμαρά!

Eπιμέλεια:Κώστας Παπαδόπουλος

Αντιπροσωπεία φίλων του ΟΦΗ από τον σύνδεσμο της Αθήνας βρέθηκε στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η ομάδα “ντοπάροντας” τους ποδοσφαιριστές για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Απόλλων, κάνοντας μάλιστα και κουβέντα μαζί τους.

Ο κόσμος του ΟΦΗ μετέφερε στους παίκτες πως: “Είμαστε δίπλα σας. Και στα καλά και στα δύσκολα. Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να τα δίνετε όλα. Δε μας νοιάζει αν νικάτε ή αν χάνετε. Θέλουμε να προσπαθείτε και να σέβεστε το σήμα της ομάδας μας. Αν βλέπουμε αυτή την προσπάθεια θα είμαστε πάντα μαζί σας. Θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία με την αξία μας. Αν δεν τα καταφέρουμε και βλέπουμε ότι έχετε προσπαθήσει και δίνετε τα πάντα μέσα στο γήπεδο, θα σας χειροκροτήσουμε. Να απολαμβάνετε το ποδόσφαιρο κι εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Αύριο δώστε τα όλα. Δώστε ό, τι έχετε μέσα στο γήπεδο κι εμείς θα είμαστε στην εξέδρα για να σας στηρίξουμε. Θα είμαστε όλοι μαζί. Μια γροθιά και στο τέλος θα τα καταφέρουμε.”

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών το λόγο πήρε ο Ανέστης Νάστος λέγοντας: “Σας ευχαριστούμε για την στήριξη. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό που τώρα στα δύσκολα σας έχουμε δίπλα μας. Όλοι όσοι παίξουν αύριο θα δώσουν τα πάντα για την ομάδα μας”.

Παράλληλα η αντιπροσωπεία του συνδέσμου μίλησε και με τον ιδιοκτήτη του ΟΦΗ Μιχάλη Μπούση αλλά και με τον Γιάννη Σαμαρά δείχνοντας την στήριξη στο πλάνο που θέλουν να χτίσουν λέγοντας την ατάκα: “Όσα ονειρευόμασταν μικροί για την ομάδα μας, ήρθατε εσείς για να τα κάνετε πραγματικότητα. Μην ακούτε κανέναν και τίποτα. Θα είμαστε όλοι μαζί σας”.