Κάλαϊτζιτς: «Σε τέτοια παιχνίδια ο Κάρολ κάνει την διαφορά»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το εγκώμιο του Ρόι Κάρολ έπλεξε με δηλώσεις του ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς τονίζοντας ότι οι επεμβάσεις του Βορειοιρλανδού γκολκίπερ ήταν εκείνες που έδωσαν στον ΟΦΗ τον βαθμό της ισοπαλίας στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Sport 103:

«Θέλαμε να μη χάσουμε, να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ήταν δύσκολο, ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά τελικά καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Όταν παίζεις με μια πολύ καλή ομάδα πρέπει να κλείνεις τους χώρους και να μην τους αφήνεις κερδίζουν τις μονομαχίες.

Είχαμε και εμείς δυο-τρεις ευκαιρίες, όμως, το πιο σημαντικό είναι πως δεν δεχθήκαμε γκολ. Δεν ήρθε εύκολα το αποτέλεσμα, κάναμε και εμείς καλή δουλειά. Ο ΠΑΟΚ ναι μεν είχε την κατοχή, αλλά στην επίθεση δεν ήταν καλός. Στο πρώτο ημίχρονο είχε δυο-τρεις φάσεις, αλλά ο τερματοφύλακάς μας ήταν σε εξαιρετική μέρα.

Ο Ρόι Κάρολ χθες έπαιξε πολύ καλά και όταν ο ΠΑΟΚ έκανε φάσεις για γκολ μάς έσωσε. Έχει εμπειρία και σε τέτοια παιχνίδια επιπέδου μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ξέραμε ότι στα άκρα ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός και κάναμε πολύ καλή δουλειά και εκεί. Επίσης, ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος οργανώνει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ ήταν κλεισμένος καλά».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ θα παίξει μεγάλο ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά έχει αγώνες και στην Ευρώπη, νομίζω πως οι ελληνικές ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη πρέπει να έχουν βάθος στο ρόστερ τους».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook