Όσο πιο γρήγορα, τόσο καλύτερα…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Η εκδίκαση της έφεσης πήρε αναβολή για την επόμενη Τετάρτη και αν συνυπολογίσουμε και το χρονικό διάστημα που θα ακολουθήσει μέχρι να βγει η απόφαση, τότε το θέμα θα διαιωνίζεται κάτι που δεν κάνει καλό στον ΟΦΗ.

Αναβλήθηκε για την προσεχή Τετάρτη (27/3, 18.00) η εκδίκαση της έφεσης στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ.

‘Ετσι παίρνει παράταση η αγωνία και η αβεβαιότητα για τουλάχιστον μία βδομάδα ακόμα, ενώ Νομικοί κύκλοι που γνωρίζουν τι γίνεται σε τέτοιες σοβαρές υποθέσεις αναφέρουν οτι η απόφαση δεν θα βγει επ΄ ουδενί αυθημερόν, αλλά μπορεί να καθυστερήσει ακόμα και… δύο βδομάδες!

Οπότε το θέμα θα εξακολουθήσει να υφίσταται και με την επανέναρξη του Πρωταθλήματος, που μπαίνει στην τελική του ευθεία και ο ΟΦΗ δίνει και κει μεγάλη “μάχη”.

Βέβαια αν χαθεί η Νομική “μάχη” τότε όλα θα πάνε στον… κάλαθο των αχρήστων, αλλά αν κερδηθεί ο Δικαστικός “Πόλεμος” τότε θα πρέπει να κερδηθεί και ο… βαθμολογικός. 

Σε κάθε περίπτωση όσο το θέμα καθυστερεί και διαιωνίζεται, τόσο θα μπορεί ο καθένας να λέει το… “μακρύ του και το κοντό του”για τον ΟΦΗ και το Πρωτάθλημα δεν θα εξελίσσεται επί ίσοις όροις αφού θα υπάρχει αυτός ο… μελανός αστερίσκος.