Όσο πιο γρήγορα, τόσο καλύτερα…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Η εκδίκαση της έφεσης πήρε αναβολή για την επόμενη Τετάρτη και αν συνυπολογίσουμε και το χρονικό διάστημα που θα ακολουθήσει μέχρι να βγει η απόφαση, τότε το θέμα θα διαιωνίζεται κάτι που δεν κάνει καλό στον ΟΦΗ.

Αναβλήθηκε για την προσεχή Τετάρτη (27/3, 18.00) η εκδίκαση της έφεσης στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ.

‘Ετσι παίρνει παράταση η αγωνία και η αβεβαιότητα για τουλάχιστον μία βδομάδα ακόμα, ενώ Νομικοί κύκλοι που γνωρίζουν τι γίνεται σε τέτοιες σοβαρές υποθέσεις αναφέρουν οτι η απόφαση δεν θα βγει επ΄ ουδενί αυθημερόν, αλλά μπορεί να καθυστερήσει ακόμα και… δύο βδομάδες!

Οπότε το θέμα θα εξακολουθήσει να υφίσταται και με την επανέναρξη του Πρωταθλήματος, που μπαίνει στην τελική του ευθεία και ο ΟΦΗ δίνει και κει μεγάλη “μάχη”.

Βέβαια αν χαθεί η Νομική “μάχη” τότε όλα θα πάνε στον… κάλαθο των αχρήστων, αλλά αν κερδηθεί ο Δικαστικός “Πόλεμος” τότε θα πρέπει να κερδηθεί και ο… βαθμολογικός. 

Σε κάθε περίπτωση όσο το θέμα καθυστερεί και διαιωνίζεται, τόσο θα μπορεί ο καθένας να λέει το… “μακρύ του και το κοντό του”για τον ΟΦΗ και το Πρωτάθλημα δεν θα εξελίσσεται επί ίσοις όροις αφού θα υπάρχει αυτός ο… μελανός αστερίσκος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook