Βλέπει εντεκάδα ο Γιαγκιόζης στον Ηρακλή

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ξαφνική απουσία του Νταμίρ Κάχριμαν από την προπόνηση του Ηρακλή, λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος, «ανοίγει» το δρόμο για το επίσημο ντεμπούτο του Γιώργου Γιαγκιόζη κάτω από τα δοκάρια των «κυανόλευκων».

βασικός από τον Ιανουάριο και μετά πορτιέρε του Ηρακλή, Νταμίρ Κάχριμαν, αποχώρησε εσπευσμένα για την πατρίδα λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος.

Ο Σέρβος τερματοφύλακας μετά τον τραυματισμό του Παναγιώτη Βοσνιάδη, πήρε φανέλα βασικού, αφήνοντας στον εκτός τον επίσης νεοαποκτηθέντα, Γιώργο Γιαγκιόζη.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Χοσέ Μανουέλ Ρόκα, εμπιστεύεται τον έμπειρο τερματοφύλακα, διατηρώντας τον κάτω από την εστία στην μέχρι τώρα διάρκεια του δεύτερου γύρου της Football League.

Παρόλα αυτά το ξαφνικό του ταξίδι σε συνδυασμό με την απουσία του από την προπόνηση του Ηρακλή, λίγες μέρες πριν από την αναμέτρηση με την ΑΕ Καραϊσκάκης, μοιάζει να ανοίγει το δρόμο για την «παρθενική» εμφάνιση του Γιώργου Γιαγκιόζη.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή αναμένεται να αποφασίσουν την τελευταία στιγμή για ποιος θα αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια στην κυριακάτικη αναμέτρηση. Σε περίπτωση που ο Ρόκα αποφασίσει να εμπιστευτεί τον Γιώργο Γιαγκιόζη, τότε ο 23χρονος πορτιέρα θα γίνει ο πέμπτος διαφορετικός τερματοφύλακας που κάθεται στην εστία του Ηρακλή την φετινή χρονιά.

Sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook