Η Εθνική μπορούσε και τη νίκη στη Ζένιτσα!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Εθνική πήρε παλικαρίσιο 2-2 στη Ζένιτσα με τη Βοσνία, επιστρέφοντας από το 2-0. Έδειξε μέταλλο και χαρακτήρα η γαλανόλευκη, που θα μπορούσε να πάρει και το τρίποντο. Οι Φορτούνης και Κολοβός πέτυχαν τα ελληνικά γκολ.

Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο πρώτο 15λεπτο με τα γκολ των Βίστσα και Πιάνιτς. Τι και αν οι διεθνείς δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν ούτε στα αυτονόητα, με αποτέλεσμα η συντριβή να ερχόταν νομοτελειακά στο καυτό “Bilino Polje”.

Η Εθνική μας ομάδα έμεινε όρθια στη Ζένιτσα, έδειξε χαρακτήρα και μέταλλο και το τελικό 2-2 περισσότερο αφήνει ικανοποιημένους τους γηπεδούχους παρά τη γαλανόλευκη, που θα μπορούσε να πάρει και το τρίποντο.

Οι Φορτούνης (64′ με πέναλτι) και Κολοβός (85′) σημείωσαν τα δυο γκολ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, που έκανε σπουδαίο βήμα στην προσπάθειά της για κατάληψη μιας εκ των δυο πρώτων θέσεων που στέλνουν στα τελικά του Euro 2020. Άλλη ομάδα ήταν η Εθνική μετά το 20λεπτο, έπαιξε ορθολογικά και πήρε αποτέλεσμα κόντρα σε έναν αντίπαλο που στο τέλος έκανε… καθυστερήσεις για να μην χάσει!

Πηγή: Sport24.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook