Καταπέλτης ο Κούγιας κατά Καλαϊτζίδη: “Είναι αναξιόπιστος, αν κάποιος είναι ύποπτος είναι ο ίδιος”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λάβρος κατά του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ήταν ο έμπειρος νομικός που τόνισε μεταξύ άλλων πως “εμένα, ως ΠΑΕ ΑΕΛ, θα με συνέφερε η τιμωρία του ΟΦΗ και ο υποβιβασμός του. Ωστόσο, είμαι σίγουρος για την αθωότητα του ΟΦΗ”.

Νωρίτερα σας αναφέραμε τι είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπεί νομικά τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Φώτη Τσάλο και στην συνέχεια της αγόρευσης του ήταν ακόμα πιο καυστικός προς το πρόσωπο του Δημήτρη Καλαϊτζίδη χαρακτηρίζοντας τον, για ακόμα μια φορά, “αναξιόπιστο”. Συγκεκριμένα ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας αναφέρθηκε και στον μηδενικό στοιχηματισμό που είχε το παιχνίδι υπογραμμίζοντας ότι: «Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είχε καταθέσει και για το Βέροια-Ολυμπιακός, ότι ο Λαναρής πήγε στα αποδυτήρια και τους είπε να χάσουν 3-0. Έχει κριθεί αναξιόπιστος. Βγήκε απόφαση από τα πειθαρχικά όργανα και απαλλάχθηκε η Βέροια. Αν κάποιος είναι ύποπτος, είναι ο ίδιος. Διότι ανέβαιναν ο ΟΦΗ και ο Άρης και προσδοκούσε να ανέβει ο Απόλλων Πόντου, του οποίου ιδιοκτήτης είναι ο αδερφός του. Ο στοιχηματισμός για το ΟΦΗ-Αιγινιακός ήταν 1137 ευρώ. Ο ΟΦΗ μπορούσε να κερδίσει με το οποιοδήποτε σκορ. Η sportradar δεν έχει κάνει καμία αναφορά».

Στην συνέχεια εξέφρασε για ακόμα μια φορά την άποψη πως ο ΟΦΗ είναι αθώος λέγοντας πως “εμένα, ως ΠΑΕ ΑΕΛ, θα με συνέφερε η τιμωρία του ΟΦΗ και ο υποβιβασμός του. Ωστόσο, είμαι σίγουρος για την αθωότητα του ΟΦΗ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook