Όσοι δεν το είχαν καταλάβει, το πήραν χαμπάρι σήμερα: Ο ΟΦΗ βαδίζει μόνος του

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όλα όσα ειπώθηκαν στην συνάντηση με τον Βασιλειάδη και στην εκδίκαση της έφεσης αποτυπώνουν τον μοναχικό δρόμο που χαράζει ο σύλλογος.

Ο ΟΦΗ εδώ και λίγους μήνες έχει ξεκινήσει να βαδίζει τον δικό του, μοναχικό δρόμο. Άλλοι διαφωνούν με την τακτική, άλλοι συμφωνούν. Ένα είναι σίγουρο. Ότι ο ΟΦΗ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πλειοψηφία των ελληνικών ομάδων. Δεν “γονατίζει”, βγάζει ήθος και υγεία. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Βασιλειάδης έμεινε έκπληκτος από τις τοποθετήσεις των ανθρώπων της ομάδας στην συνάντηση που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οι περισσότερες ομάδες έπεσαν σαν τα “λιγούρια” πάνω στο κομμάτι της αναδιάρθρωσης δείχνοντας πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα σώσουν τους εαυτούς τους και όχι για το πως θα σωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ΟΦΗ απέδειξε ότι δεν τον ενδιαφέρει μόνο η πάρτη του. Όπως το είπε και ο Μπούσης ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων “αν δεν αξίζουμε να μείνουμε, να μην μείνουμε αλλά και όχι και να πέσουμε κατ’ αυτόν τον τρόπο”.

Είναι αυτός ο μοναχικός δρόμος που ακολουθεί ο ΟΦΗ δίχως να τον ενδιαφέρει τι κάνουν οι υπόλοιποι. Άλλωστε, πόσες είναι οι ελληνικές ομάδες που έχουν έναν ιδιοκτήτη που φέρνει ένα ήθος όπως αυτό που τον κάνει να σκέφτεται τους παίκτες του Αιγινιακού που τους ξεφτίλισε ο καταγγέλλων (είπαμε δεν γράφουμε το όνομα του δικομανούς προπονητή) ενώ την ίδια ώρα υπάρχει η αγωνία για το μέλλον του δικού του συλλόγου.

Ο ΟΦΗ έχει αποφασίσει να πορευτεί υπερήφανος, μόνος και δίχως “πατερίτσες”. Και όσοι δεν το κατάλαβαν ακόμα, θα το καταλάβουν σε σύντομο χρονικό διάστημα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook