Κουτάντος: «Παρακαλώ τον κύριο Βατσινά να δει το καλό του ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αντώνης Κουτάντος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για μια σειρά από ζητήματα που «καίνε» τον ΟΦΗ και έκανε έκκληση στον Φανούρη Βατσινά να δώσει μια λύση στο θέμα που ταλαιπωρεί τον σύλλογο. Διαβάστε τι είπε ακόμα για τα εισιτήρια αλλά και για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ομάδας φιλοξενήθηκε στον Athletic Radio 104,2 όπου αναφερόμενος στην υπόθεση που «καίει» τον ΟΦΗ και δεν είναι άλλη από αυτήν με τους αδερφούς Βατσινά υπογράμμισε ότι «είμαστε υπεύθυνοι άνθρωποι και πιστεύω ότι θα λυθεί αυτό το πρόβλημα. Πιστεύω ότι ο κύριος Βατσινάς δεν θέλει το κακό της ομάδας μας και από την πλευρά μου θα τον παρακαλέσω να δει το καλό του ΟΦΗ αλλά και το δικό του, οικονομικό, καλό. Όπως είπε ο κύριος Μαχλάς, η πρώτη πρόταση μας ήταν 200.000 ευρώ, η δεύτερη πρόταση ήταν να ανέβουμε στις 300.000 ευρώ παρά το ότι είναι πάνω από τις δυνατότητες μας. Και να σημειώσουμε ότι αυτό θα γίνει μέσω της εκχώρησης των χρημάτων από τα τηλεοπτικά. Τώρα πλέον ο κύριος Βατσινάς ζητάει εγγυήσεις; Τι άλλο να κάνουμε; Οι επιταγές που ζητάει ο κύριος Βατσινάς δεν αποτελούν εγγύηση; Πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση για να προχωρήσει η ομάδα».

Παράλληλα, μιλώντας για το θέμα της παραχώρησης των εισιτηρίων στους φιλάθλους της ΑΕΚ επισήμανε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει και ο ΟΦΗ θα πράξει αναλόγως και στα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντώνης Κουτάντος στον Athletic Radio 104,2

Για το κλίμα που επικρατεί στον ΟΦΗ: «Μετά από ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά και πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας μας, είναι όλα ωραία. Καταρχήν, να πούμε ότι είχαμε μια πολύ καλή φιλοξενία από τον ΠΑΟΚ και φυσικά θα την ανταποδώσουμε και εμείς στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου. Ούτως ή άλλως, οι σχέσεις που έχουμε αναπτύξει είναι αρκετά καλές και θα παραμείνουν σε αυτό το επίπεδο».

Για την εμφάνιση στην Τούμπα: «Υπήρχε μια ικανοποίηση, όχι μόνο από το αποτέλεσμα αλλά και από την εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε. Γιατί, κάποιες φορές έρχεται ένα αποτέλεσμα από τύχη όμως στην περίπτωση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, πήραμε το αποτέλεσμα γιατί ήμασταν ικανοί και όχι τυχεροί. Η ομάδα μας δούλεψε πολύ καλά στο παιχνίδι και σε όλη την διάρκεια του. Και δεν σας κρύβω ότι μετά το85’πίστευα ότι μπορούσαμε να πάρουμε ακόμα και τη νίκη».

Για την μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ: «Είναι θετική η βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας μας μέχρι τώρα. Μην ξεχνάτε ότι στο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο παίξαμε με τα ηρωικά παιδιά της περσινής ομάδας, είχαμε ένα άτυχο παιχνίδι στην Ξάνθη λόγω του ότι δεν ήμασταν έτοιμοι. Από εδώ και πέρα, πιστεύω ότι θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και αν δεν έχουμε άλλα προβλήματα εσωτερικής φύσεως τότε θα έχουμε μια πολύ καλή σαιζόν. Δεν θέλω να μιλάω για τον ΟΦΗ και να τον συνδυάζω με τον στόχο της παραμονής. Δεν συνδυάζονται αυτά τα δύο. Πάμε για να κάνουμε μια πολύ καλή χρονιά».

Για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ: «Έχουν κυκλοφορήσει εισιτήρια διαρκείας για όλο το γήπεδο. Εκ των πραγμάτων λοιπόν δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε φιλάθλους άλλων ομάδων. Η απόφαση μας είναι να μην χορηγηθούν εισιτήρια στα παιχνίδια με ΑΕΚ, ΠΑΟ, Ολυμπιακό γιατί αφενός δεν υπάρχει χώρος για να φιλοξενηθούν και αφετέρου επειδή θέλουμε να αποφευχθούν διάφορα επεισόδια που δημιουργούνται στην πόλη του Ηρακλείου. Είναι απόφαση της διοίκησης να μην χορηγηθούν εισιτήρια και επειδή έχω κάποιες πληροφορίες που αναφέρουν ότι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα προμηθευτούν εισιτήρια για την θύρα 1, λέω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων που φορούν διακριτικά. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων με τους φιλάθλους της ΑΕΚ που δεν έχουμε να μοιράσουμε κάτι, θέλω να πω ότι δεν θα μπει κανένας στο γήπεδο που θα φέρει πάνω του διακριτικά της ομάδας του».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ: «Ο κόσμος του ΟΦΗ έχει δείξει τα δύο τελευταία χρόνια ότι είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας μας. Είτε παίρναμε αποτέλεσμα στην Τούμπα, είτε δεν παίρναμε γνωρίζουμε ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας. Για αυτόν τον λόγο αποφασίσαμε να μην αυξήσουμε την τιμή των εισιτηρίων γιατί αναγνωρίζουμε τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και πιστεύουμε ότι το γήπεδο θα γεμίσει».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook