Δήλωση του Φώτη Τσάλου για την εκδίκαση της έφεσης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ με δήλωση του προς τα ΜΜΕ αναφέρθηκε στην χθεσινή εκδίκαση της έφεσης.

Αναλυτικά η δήλωση του Φώτη Τσάλου

«Χθες έλαβε χώρα η τελευταία πράξη ενός έργου που με ήθελε αρνητικό πρωταγωνιστή σε μια υπόθεση δωροδοκίας και χειραγώγησης ποδοσφαιρικού αγώνα της ομάδας της καρδιάς μου, του ΟΦΗ.

Αναμένοντας με αγωνία την απόφαση, και έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στην Επιτροπή Εφέσεων, αλλά και στους εμπειρότατους νομικούς μου παραστάτες, Θεόδωρο Μακρή και Αλέξη Κούγια, θέλω να διαβεβαιώσω την φίλαθλη κοινή γνώμη της Κρήτης ότι από μέρους μου κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Όλο αυτό το διάστημα έχω γίνει αποδέκτης συκοφαντικών ύβρεων και απειλών ακόμη και για την ίδια μου την ζωή εξαιτίας όλης αυτής της σκευωρίας εναντίον μου, που στόχο είχε να πλήξει την ομάδα του ΟΦΗ. Και διερωτώμαι που θα κρυφτούν όλοι αυτοί μετά την αποκατάσταση της αλήθειας.

Το καλοκαίρι του 2017 ανέλαβα την ομάδα του ΟΦΗ, όταν όλοι της είχαν γυρίσει την πλάτη. Επενδύοντας σε αυτήν την ομάδα σημαντικό χρηματικό ποσό, κατάφερα όχι μόνο να αποφύγει την χρεοκοπία, αλλά και να θέσω το θεμέλιο της ανόδου της. Ως νέος, άπειρος και ενθουσιώδης παράγοντας ίσως να επέπεσα σε ατραπούς άθελά μου και μόνο, αλλά πάντα γνώμονάς μου ήταν το καλό της ομάδας μου, του ΟΦΗ, και κίνητρο μου η αγνή μου αγάπη για αυτήν.

Σύντομα θα λάμψει η αλήθεια και μαζί η συμβολή μου στο οικοδόμημα του ΟΦΗ!»